Soma 13 Eylül Bora Master Yenilgiye Üzülmedi

Soma 13 Eylül Bora Master Yenilgiye Üzülmedi

Ege Masterler ligine evinde Eşref Paşa Master mağlubiyeti ile iyi bir başlangıç yapamayan Soma 13 Eylül Bora Master yenilgiye üzülmedi.

Geçen sezon kurulduğunda yola çıkarken, skora değil spora ve dostluklara önem verdiklerini belirten takım sorumlusu ve aynı zamanda takım kaptanı Osman Şahin, dün grubun güçlü takımlarından Eşref Paşa’ya 5-2 mağlup olmalarını fazla da önemsemediklerini belirtti.

Osman Şahin

Şahin maçla ilgili olarak; ”Grubumuzdaki ve diğer gruptaki takımları inceleyince çok iyi kadrolar kuran takımlar olduğunu söyleyebiliriz. Bunlardan biri de dün oynadığımız Eşref Paşa Master takımı. Bizim amacımız takım olarak gücümüz doğrultusunda mücadele edip bu oluşumun içerisinde yer tutabilmektir. O yüzden büyük hedefler koyup sonrasında hüsrana uğramak yerine en basit hedeften yola çıkmak daha mantıklı. Yani ilk hedef ligde tutunmak, biz de varız diyebilmek.”dedi.

BORA MASTER

Bora Master-Saruhanlı 7 Eylül Master

İlk haftayı mağlubiyetle kapatan Bora Masterler ikinci hafta maçını Saruhanlı 7 Eylül Masterler ile yine evinde oynayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN