Soma 13 Eylül Bora Master 1-5 Ege Üniversite Master

Soma 13 Eylül Bora Master 1-5 Ege Üniversite Master

Ege Masterler Federasyonu EMF Lig’in 10. haftasında Bora Master ile Ege Üniversitesi Sağlıkgücü Master karşı karşıya geldi.

Bir birinden yetenekli oyuncuları bünyesinde barındıran Ege Üniversite Sağlıkgücü Masterler, sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Günsoy Kaya, Sedat Çakal, Kemaltaner Çay

Saat 13:00’de Linyit Stadı’nda oynanan ve Günsoy Kaya, Sedat Çakal, Kemaltaner Çay hakem triosunu yönettiği maçta Ege Üniversitesi Masterler’e galibiyeti getiren goller Mehmet Zengin (2), Ali Uykusuz, Hakan Becerikoğulları ve Ali Çakmak’tan geldi. Bora Master’i tek sayısını ise Faik Ay kaydetti. Emrah Cantürk’ün bir topuda direkten döndü.



BORA MASTERLER

İç sahada üçüncü mağlubiyetini alan 13 Eylül Bora Master 14 puanda kalırken, lig’de 8 galibiyetini alan Ege Üniversitesi Master ise 25 puana ulaştı.

EGE ÜNİVERSİTE MASTER

10.hafta sonunda play-off’un dışında kalan 13 Eylül Bora Master, 11. haftada İzmir deplasmanında 1881 Ata Master’e konuk olacak. Ege üniversitesi Master ise Donanmacı Master’i evinde misafir edecek.



Dosthane görüntüler

Dosthane görüntüler

İki takım oyuncularını da kutlamak gerek. Skora takılı kalmadan oynadıkları oyundan zevk alan, ve izleyenlere futbol ziyafeti sunan her iki takım oyuncularını kutluyoruz.

Eski Cafa'da Maç Kahvaltısı

Eski Kafa’da Maç Kahvaltısı

Bora Masterler, Ege Üniversite Masterler maçı öncesinde Eski Kafa’da  takım futbolcuları ve yakınları ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldiler. Soma’nın seçkin cafelerinden biri olan ”Eski Kafa” Mekan hem bahçe hem de kapalı olarak güzel bir yapıya sahip. Ayrıca çok güzel kahvaltı çeşitlerine ilave, güler yüzlü bir servis eşliğinde misafirlerine çok güzel bir ortam sağlıyor.

Bora Masterler Eski Cafa'da Maç Kahvaltısı

Şahin, ”Her rakibine saygı duyuyoruz”

Bora Masterlerin oluşumuna önderlik eden takım kaptanı Osman Şahin, kahvaltı öncesinde her rakibine saygı duyduklarını belirtti. Şahin,  ”13 Eylül Bora Master takımı olarak ligdeki ilk yılımız. Öncelikle şahsım ve arkadaşlarım adına bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tüm takımlara başarılar diliyorum. Arkadaşlarımızla birlikte bir takım kurma amacıyla yola çıkarken öncelikli amacımız birlik ve beraberlik duygusuyla yeni dostluklar kazandığımız kardeşçe bir ortam oluşturmaktı. Bu düşünceyle her rakibine saygı duyan sahada mücadelesini son ana kadar gösteren centilmenlik ve sportmenlik anlayışıyla ligimizde elimizden geldiği kadar ilerlemeyi amaçlayan bir takım oluşturmaya çalıştık. Ve bunu da kısıtlı kadromuza rağmen başardık diye düşünüyorum. Kalan maçlarda bize yakışır şekilde mücadele edip ilk dört takım arasında yer alma gayreti göstermeye çalışacağız”dedi.



Bora Master 1-5 Ege Üniversite Master

Bora Master 1-5 Ege Üniversite Master

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Günsoy Kaya-Sedat Çakal-Kemaltaner Çay
BORA MASTERLER:Adem-Onur-Cenk-Uğur-Ali-Salih-Osman-Abdurrahman-Mustafa-Faik-Emrah
YEDEKLER:Şenol, Yaşar, Abdullah, Turgay, İsmail
ANTRENÖR:Faik Ay

EGE ÜNV.MASTER:Ahmet-A.Karahan-Atakan-Ersin-Hakan-H.Sezer-Can-Barış-Ali-Mehmet-Önder
YEDEKLER:Murat, Serkan, Lokman, A.Çakmak, Bahtiyar, Serkan, Mustafa
ANTRENÖR:Çelikcan Yaman
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: Mehmet Zengin (2), Ali Uykusuz, Hakan Becerikoğulları, Ali Çakmak (Ege Üniv. Master), Faik Ay (Bora Master)

NOT: Karşılaşmaya ait 180 adet foto Facebook somadaspor ve Foto Galeri bölümüne yüklenecektir.

Bunlarda ilginizi çekebilir;

Bora Master 1-1 Smayrna Master
Donanmacı Master 3-3 Bora Master
Bora Master Çeşme Masterleri 7 Bitirdi
Bora Masterler Lidere Diş Geçiremedi
Aşı Yoksa Maçta Yok!
Bora Masterler Galibiyet Serisini 3’e Çıkarmak İstiyor
Bora Masterler Isınma Turlarını Tamamladı:4-2
Bora Masterler İzmirden Şen Dönüyor
Ah VEFA Vah VEFA!
Bora Master, Ata Masterlere 2-0 Mağlup Oldu
Bora Master Zorlu Ege Üniversite Deplasmanındaydı
Soma Veteran ve Bora Master Hazırlık Maçı Oynadı
Bora ve Soma Masterlerin Gruplar Belli Oldu
Bora Masterlerde Duygu Dolu Anlar!

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN