Sodos Türkali – Koyundere Arasında 11 Km Yürüdü

Soma Doğa Sporları Derneği bu hafta sonu (14.01.2018/Pazar) Soma’ya bağlı Türkali – Koyundere Köyleri arasında 11 km lik doğa yürüyüşü yaptı.

Dernek Başkanı Mustafa ALİOĞLU’nun da katılımıyla yapılan yürüyüş, Manisa Büyük Şehir Belediyesinden temin edilen otobüs ile, 25 katılımcıyla, soğuk ve kapalı  bir havada gerçekleşti.

Koyundere köy evinde yürüyüş bitiminde köylülerin samimi misafirperverliğiyle verilen çay molası sonrası saat 15:00 da Soma’ya dönüş ile etkinlik sona erdi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN