Skordan Ziyade Oynadığımız Oyun Daha Önemliydi

Skordan Ziyade Oynadığımız Oyun Daha Önemliydi

Burhanettin Basatemür, Akhisarspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından hazırlık maçlarında skordan ziyade oynadıkları oyun ve yapmak istedikleri çok daha önemli olduğunu söyledi.

5 Eylül’de başlayacak lig öncesinde deplasmanda karşılaştıkları Akhisarspor’u Yasin Abdioğlu’nun golleriyle 3-0 mağlup eden Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

 

Bloğumuza konuşan Basatemür, “Son hazırlık maçımızı Akhisarspor ile oynadık. Her zaman söylediğim gibi hazırlık maçlarında skordan ziyade oynadığımız oyun, yapmak istediklerimiz çok daha önemliydi. Bugün geçen maça göre biraz daha iyi durumdaydık. Bunun tabi ki sebepleri var. Takımımız Karşıyaka maçına antrenman tempomuzu düşürmeden yorgun çıkmıştı. Bu gün biraz daha antrenman tempomuzu düşürerek çıktığımız bir maç oldu. Skordan ziyade oynadığımız oyun önemli. Kesinlikle hazırlık maçları lig için ölçü değil. Bunu artık defalarca dile getiriyoruz ama oyuncularımızın da bunu bilerek davranması gerekiyor.”

BASATEMÜR Skordan Ziyade Oynadığımız Oyun Çok Daha Önemliydi

”Zorlu Gruptayız”

Zorlu grupta olduklarına da vurgu yapan başarılı teknik adam, ”Lig çok farklı. Tüm maçlarımız savaş halinde geçecek. Önemli bir gruptayız çünkü. Zor gruptayız. İyi takım sayısının 10-12 olduğu çok para harcayan takım sayısının 10-12 olduğu zorlu bir gruptayız. Ama biz her zaman söyledik, biz zoru seven bir takımız bundan da şikayetçi değiliz. İnşallah yine Somamızı mutlu edecek, taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar almaya çalışacağız. Akhisarspor maçıyla hazırlık maçlarımız sonlandı. İki günlük bir izinin ardından Salı günü tesislerimizde toplanıp Niğde Anadolu FK maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bu tip maçlarda sakatlık yaşamadan çıkmamızda bizim için çok çok önemliydi.” dedi.

Maçın geniş detayına buradan, fotoğraflarına ise şuradan bakabilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN