Siyah-İncilerden Vefa Örneği

Siyah-İncilerden Vefa Örneği

Somaspor taraftar grubu Siyah-İncilerden efsane amigo Ayı Ahmet’e anlamlı ziyaret!

Geçen sezon Misli.com 3.Lig 3.Grup’tan 2.Lig’e yükselen Somaspor’un cefakar taraftarları Siyah-İnciler, Haziran 2019’da vefat eden efsane amigo Ahmet Yörük’ün (Ayı Ahmet) Soma Belediye Mezarlığındaki kabrini, şampiyonluk kupasıyla ziyaret etti. Kupa ve Somaspor flamalarıyla ziyarette bulunan Siyah-İnciler, efsanenin kabri başında dua ettiler.

Siyah-İncilerin sözcüleri Uğur Karadağ ve Feyyaz Kurtuluş, kupayı söz verdikleri gibi efsane amigo Ahmet abimize armağan etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Zorlu geçen sezonun ardından mutlu sona erişmenin mutluluğunu halan daha yaşadıklarını belirten Kurtuluş ve Karadağ,  “Kuvvetli takımların arasından sıyrılıp şampiyonluğa ulaşacağımızı biliyorduk. Ahmet abimizin vefatının ardından kendisine söz verdik. Şampiyon olup kupayı mezarına götürecektik. Verdiğimiz sözün yerine getirmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştular.

Somaspor Amigosu Ahmet Yörük
Somaspor Amigosu Ahmet Yörük

Bizlerde futbol emekçisi Amigo Ahmet’i rahmetle anıyor, duyarlı davranışlarından dolayı Siyah-incileri de kutluyoruz.

Bunlarda ilginizi Çekebilir

Tabutuma Somaspor’un Bayrağını, Siyah-İncilerin Kaşkolunu Örtsünler!
Efsane Vefasızlıktan Yakınıyor!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN