Siyah-İnciler Sabırsız!

Siyah-İnciler Sabırsız!

Siyah-beyazlı taraftarlar, yeni sezon öncesinde yapılan kaliteli transferlerden dolayı çok mutlu..

Bölgesel Amatör lig temsilcimiz Somaspor yönetim kurulunun, 2018-2019 futbol sezonu öncesinde yaptığı flaş transferler siyah-incileri bir hayli heyecanlandırdı.

Siyah-İnciler, Siyah-beyazlı ekibin yönetimi, TFF Soma Belediyesi Spor Tesislerinin kulübe kazandırılmasının ardından, takımlarında şampiyonluk yaşamış üst düzey oyuncuların performansı ve takıma katacakları coşkuyu görmek için sezonun başlamasını adeta iple çekiyorlar..Egenin ateşli taraftar topluluğu Siyah-İnciler,  2018-2019 futbol sezonundan oldukça umutlu olduklarını, yerinde yapılan transferlerin ve TFF Tesislerinin Somaspor’a kazandıran başta Belediye Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler..
Takımın iç ve dış saha maçlarını yağmur-çamur demeden büyük bir heyecanla takip eden Siyah-İnci İbrahim Karadağ, ‘’Takımımıza kazandırılan oyuncular gerçekten kaliteli isimler. Bu da demek oluyor ki; yapılan bu transferler hedefin şampiyonluk olduğunu göstergesidir. Onun için taraftarlar olarak her zaman olduğu gibi bu sezonda takımımızın yanındayız. Geçen sezon düştüğümüz hatalara bu sezon düşmeden hedefe varmak istiyoruz.  Bu konuda yönetimimize ve hocamıza çok güveniyoruz.”dedi.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN