Sivasın Yollarına..

Sivasın Yollarına..

Bir kere bir oyun sisteminin oturması için 4 ay bilemedin 5 ay lazım. Abdullah Avcı takımla iki ay oldu doğru dürüst çalışıyor sakatlıklardan dolayı çalışmadı bile ama yinede pas oyunu Medel, Quarezma, Gökhan ve Caner’le olamayacağını bilmeliydi. Analizci sonuçta hoca hele kalede Utku varsa tahmin etmek zor değil. Hazırlık maçlarında daha kötü goller yedi şansını o zaman tepti zaten sen onunla başlıyorsun takım bulunsa gönderilecek hoca burada duygusal davrandı futbolda duygusallığa yer yok..

Sivasspor hem adam adama oynadı hem her yerde sıkı ve agresif bir şekilde baskı uyguladı. Biz buna karşılık veremedik vede geri dönüşleri yapamadık. Sivas’ın hızlı hücumlarını karşılayamadık, çok yumuşak kaldık..

Bu orta saha ile zaten olmazdı. Medel ile başlamak facia idi adam alan kapatamadığı gibi baskıda dağılıyor ikinci golde olduğu gibi maç başından beri sahada yoktu, pas oyunu oynuyoruz hesapta Medele ilk yarı top değmedi. Dorukhan’da hücum yönü düşünülerek oynadığı için geri dönemedi. lajajic’te öyle ilk golde olduğu gibi Gökhan ve Quarezma bastığı zaman açılan orta yapan futbolcuya Dorukhan yetişmeliydi ama dönüşler yoktu dün akşam..



İkinci yarı golleri yesekte bazı bölümlerde ileriki haftalarda nasıl oynayacağının sinyallerini verdi. Beşiktaş hızlı, seri, tek pas, kısa kısa dikine ceza sahasına giriş aynı şekilde kanatlarında etkili olacağı maçlar göreceğiz. Transferlerle de şekillenecektir takım iyi oyun güzel futbol olacaktır ama ne kadar sabırlı olacağız? takım ruhu da gerekli, bazı oyuncular ruh gibiydi! girince oğuzhan Boyt Güven daha mücadeleci olmalılar..

Sivas sonuna kadar hak etti maçı. Beşiktaş ta bölüm bölüm iyi sinyaller verdi ama transfer şart. Orta saha, ön libero şart, iyi golcüde lazım. Burak yok. Ruiz iyi çıktı, topla pas oyununda daha iyi olacaktır. İlk müdahale kademeye girmesi iyi.. İlk hafta takım olma yolunda izlenimler gördük. Bireysel değilde daha çok takım olma yolunda çalışıyor Beşiktaş.. Bekleyelim bakalım önümüzdeki haftaları…
Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)


Etiketler

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN