Sinan Vardar, ”Benim Somaspor İle Güzel Hayallerim Var”

Sinan Vardar, ”Benim Somaspor İle Güzel Hayallerim Var”

13 Mayıs 2014 Yılında Soma’da 301 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasının ardından Somaspor’un yönetimine geçen ünlü spor adamı Sinan Vardar, o dönem istediği projelerini yeterli desteği bulamadığı için hayata geçirememiş ve istifa etmişti.

SOMADASPOR

Sportif başarı anlamında Somaspor artık amatörlükten çıkıp profesyonel lige adım attığı bu dönemde Somaspor kulübünün daha iyi yerlere gelmesi adına harekete geçen yılların bilgi-birikim ve donanımına sahip futbol adamı Sinan Vardar, büyük proje ve planlamalar ile tekrar takımı şaha kaldırma adına harekete geçti.

Sn Vardar’ın bize gönderdiği mail açıkçası yüreğimize su serpti.. İşte sn Sinan Vardar‘ın bize gönderdiği mail aynen şöyle:




Ben Soma’ya 5 yıl önce elim maden kazası sonrası geldim.
Ve o dönemde Somaspor’un sahipsiz kalmasına çok üzüldüm kulübe sahip çıkarak başkanlık makamına oturdum.
Bu dönem içinde Soma halkı ile el ele vererek görülen ve görülmeyen çok güzel şeylere imza atmanın gururunu yaşadık. Bugün yakalanan başarıda benim yanımda olan her Somalının büyük katkısı var.
Öncelikle stadımızı genişlettik ve kurumsallaşma ve tesisleşme açısından önemli işlere imza attık. Gururla şunu söyleyebilirim ki; bugün Somaspor Türkiye’nin en güzel ve geniş kapsamlı futbol tesislerine sahip. Ve artık geleceğe güvenle bakabiliyor. Bundan sonraki aşamalarda da yaptığımız başarılı futbol organizasyonuyla Soma’nın yetenekli gençlerine de güzel bir yol açtığımızı düşünüyorum.

Sportif başarı olarak da Somaspor artık amatörlükten çıkıp profesyonel liglere adım attı. Bu yıllardır özlenen bir başarıydı ve bunu başarmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu gurur tüm Soma’nın…

Ben Soma’yı ve Somalıları çok sevdim. Bugüne kadar da maddi ve manevi olarak hiç bir beklentim olmadı.
Somaspor için ne yaptıysam Somalıların mutluluğu için yaptım.
Kulübümüzü daha iyi yerlere taşıyabilmek için yine elimi ve yüreğimi taşın altına sokmaya hazırım. Bunun için Somalıların sevgisi haricinde hiç bir beklentim yok.

Somaspor’un daha iyi yerlere gelmesi için şirketleşmenin doğru model olduğunu düşünüyorum. Somaspor artık güçlü finansman girdileri ile hedeflerini büyütmeli ve Soma Türkiye’nin futbol şehirlerinden biri olmalı diye düşünüyorum.

Ancak tabii bu proje ve planlamalar sadece benim istememle olmaz. Kulübün kongre üyelerinin başka düşünceleri varsa buna da saygı gösteririm.

Benim Somaspor ile güzel hayallerim var. 45 yıllık futbol birikimimi Somaspor’un başarısı için sunmaya hazırım.
Tabii ki takdir; Soma ve Somasporluların…

Gelişmeler ne olursa olsun her zaman Somaspor’un yanında olmaya devam edeceğim.

Sevgi ve saygılarımla,
SİNAN VARDAR




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN