Sıkıntılı Kula Deplasmanında 6 Gollü Galibiyet

Sıkıntılı Kula Deplasmanında 6 Gollü Galibiyet

Ege Masterler Ligi (EMF) B-Grubunda 20.hafta Kula Ülkü Master deplasmanına 9 oyuncusundan yoksun giden Soma Master, rakibini 6-1 mağlup etti.

FOTO-HABER:Çınar Durali

Kula İlçe Stadın’da oynanan maça hızlı başlayan Soma Masterler, 5.dakikada soldan kullanılan faul atışında Semih iyi yükseldi, Yücelin önüne indirdi. Yücel Durali soğuk kanlı bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu ve skor Soma Masterler lehine 1-0 oldu.

Golden sonra ataklarına devam eden Soma Masterler 11.dakikada orta sahadan Yücelin kullandığı faul atışında Dinçer kafa ile Ramazan’ın önüne indirdi. Ramazan Yılmaz‘da kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu durum Soma Masterler lehine:2-0 oldu.

Soma Masterler hız kesmedi. Dakikalar 18’i gösterdiğinde, soldan Halil ceza sahasına girer girmez yerden sert vuruşu, kaleci son anda köşeden çıkardı ama doğru yerde bekleyen Semih Sakaldaş topu ağlarla buluşturdu ve skoru:3-0′ a getirdi.

İlk yarı bu skor ile bitecek derken Kula defansı uyudu ama Semih uyumadı. Son haftaların başarılı oyuncusu, orta sahadan ofsayta kalmadan çıktı. Kaleci ile karşı karşıya kaldı pozisyonda kalecinin 18 dışına doğru çıktığını gören Semih Sakaldaş, Hagi varı bir vuruş ile kalecinin üstünden müthiş bir gol attı ve ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu:4-0

Soma Masterler İkinci Yarıda da Durmadı..

İkinci yarıya baskılı başlamak isteyen Kula Masterler, Soma Masterler orta sahasına oyuna yıkmak isteği anlarda 55.dakikada Yücelin Kula defansı arkasına attığı topta Ramazan Yılmaz, stoperin adeta önünden topu alıp kaleci ile karşı karşıya kaldı. Golcü oyuncu kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu skoru 5-0’a getirdi.

Soma Masterler atağa kalktığı anda defansta az yakalanınca Kula Master cezayı kesti skoru 5-1 yaptı.

Ramazan hatrick yaptı!

Golle beraber ataklarını sıklaştırsada Soma Masterler defansı gole izin vermedi ve maç bu skor ile bitecek derken, sol çaprazdan firikik kazanan Soma Masterler Ramazan Yılmaz‘ın müthiş vuruşu ile, top 90 tabir edilen yere gitti ve Ramazan müthiş oyununu 3 golle süsleyerek hatrik yapmış oldu. Golden sonra hakemde maçın son düdüğünü çaldı skor Soma Masterler lehine 6-1 sonuçlanmış oldu..

Sıkıntılı deplasmandan 6 gollü galibiyet alkışlanır…

Kula deplasmanına Raşit, Hüseyin, Selçuk, Tolga, Erol, Özgür, Durmuş, Emre ve kaleci Yasin’den yoksun +50 Masterlerden Hasan, Cenk, Ayhan ile takviyeli giden, ilave olarak; Ömür ve Semih’in sakat sakat oynaması rağmen iyi bir futbolla rakibini 6-1 yenmeyi başaran gençleri kutluyoruz..

İlk maçın kısa özeti…

Soma Master evinde Mehmet Kaya ve Selçuk Macun‘un golleriyle iki kez geriye düştüğü maçta Kula Ülkü Master ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi takım adına golleri Yücel Durali ve Dinçer Çakır penaltıdan kaydetti. Kula Ülkü Master adına Hüseyin Ali Kara‘nın penaltı vuruşunda, Yasin Uzun gole izin vermedi.(Fotolar ve geniş ayrıntılar için buraya tıklayınız!)

Soma Masterin kalan maçları


21.Hafta Soma Master-Balçova Termal
22.Hafta Aliağa Gücü-Soma Master

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN