Şevket Elmas: Takımımıza Güveniyoruz

Şevket Elmas: Takımımıza Güveniyoruz

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Akhisar Grubunda ilk yarılar geçen hafta oynanan 9.hafta karşılaşmalarıyla beraber sona erdi.

Zorluk derecesi yüksek maçta deplasmanda karşılaştığı grup lideri Süleymanlı Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Turgutalpspor’da ikinci başkan Şevket Elmas, sezon sonu ipi göğüsleyen taraf kendilerinin olacağını söyledi.

İlk yarıyı lider Süleymanlı Belediyespor’un üç puan gerisinde dördüncü sırada tamamlayan Pomaklar’da ikinci başkan Şevket Elmas bloğumuza, ligin ilk yarısını tam olarak istedikleri yerde tamamlayamamalarına rağmen takımlarına güvendiklerini ve mutlu sona ulaşan takımın Turgutalpspor olacağını dile getirdi.

Ligin ikinci yarısına sahamızda oynayacağımız Akhisargücü maçıyla beraber daha özverili, daha istekli ve mücadele gücü yüksek bir takım olarak başlayacaklarını vurgulayan Elmas, “Takımımıza güveniyoruz. Turgutalpspor’un Süper Amatör Lig özlemi var. Bu özlemi sonlandırma adına sezon sonuna kadar elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

İkinciyarı Akhisargücü maçıyla başlıyor

Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarının ilk maçını deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Akhisargücü ile sahasında oynayacak. Karşılaşma 3 Aralık Pazar günü saat 13:00’da Soma Linyit Stadı’nda oynanacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN