Sessiz Sedasız Gidiş: Süleyman Öztürk

Sessiz Sedasız Gidiş: Süleyman Öztürk

Bir Süleyman Öztürk geçti Somaspor’dan diyeceğimiz bir futbolcuydu.. Neden çok sevildi?
Taraftar nezdinde çünkü sahada her şeyini veriyordu yorulmak bilmiyordu her takımın olmazsa olmazı varsa Somaspor’un olmazsa olmazıydı..

DOĞAN GÜLŞEN

4.3.3 oynadığımızda tek ön libero olarak takımımızın dinamosuydu, sigorta görevi yapıyordu. Mücadelesiyle kene gibiydi onun olduğu pozisyonlarda tribünler yerinde duramıyordu ”bu nasıl hırs böyle” diye söylenip daha çok ateşleniyorduk hep birlikte tribünde ”helal olsun bu çocuğa” deyip ”bu maçı biz alırız” diye düşünmemizi sağlıyordu..

Çok önemli futbolcuydu bazen hücuma bile destek veriyordu Agah ile ikili ön liberoda oldukları zaman ikisinden biri kalır biri gider hücumda çoğalmamız da gol bölgesinde de bulunuyordu, hemen dönüp aynı şekilde takima da defansa dönülmesi için uyarılarda bulunuyordu takım bütünlüğünü orta saha defans forvet hattı bağlantısını yapan ender futbolcu tiplerinden her takımda olması gereken futbolcuydu Beşiktaş’taki Doruk han Tokez özelliklerini andıran futbolcuydu oda Eskisehirspor’dan gelerek kimselerin beklemediği performans göstererek milli takım futbolcusu oluverdi Süleyman da böyle bir futbolcu..

Ne yazık ki gitti yolu açık olsun!.. iyi futbolcular her zaman performansları yükseldiğinde takip edilir fark edilir teklifler gelir sizde böyle futbolcuları tutmakda zorlanırsınız sizden daha iyi ücretler verilir dünyanın kanunu bu oda kendi geleceğini düşünecektir herkes için geçerli kural onun içinde geçerli geleceğini düşünmeli sonuçta ..

Hakkımızı sonuna kadar helal ediyoruz yolun açık olsun belki ilerde yollar tekrar kesişir neden olmasın Somaspor da hedeflerinin ilerde daha yukarılarda olduğunda neden olmasın ama kendisini biz daha iyi yerlerde görelim bunları oynadığı mücadeleci futbolla sonuna kadar hak ediyor yolu açık olsun..

Somaspor’unda yeni hedefi önümüzdeki yıllarda tekrar Süleyman Öztürk gibi futbolcular bulmak olmalı gönülden oynayan taraftarla bütünleşen sevgiyle mücadelenin asını vererek terinin son damlasına kadar saha da Somaspor başarısını kovalayan futbolcularımız olmasını dileyerek önümüzdeki yıl başarılı olmamız dileğiyle..Sevgilerle Doğan Gülşen (tüm yazılarını oku)



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN