Sessiz Sedasız Geldi, Sessiz Sedasız Gitti!

Sessiz Sedasız Geldi, Sessiz Sedasız Gitti!

Sessiz sedasız gelip Somaspor formasını giydiği üç yıl boyunca yenilirken dahi takımın en az eleştiri alan oyuncuların başında Oğuzhan Yıldırım geliyordu.

Doğrusunu söylemek gerekirse geldiği sezon ‘’bu adam bize ne kadar faydalı olur ki’’ diye gözüyle baktığımız oyuncu idi. Ama o siyah-beyazlı formaya o kadar güzel uyum sağladı ki; basit ama takım oyununa faydalı çok koştu, çok mücadele etti. Defans ve forvet arasında İnanılmaz efor harcadı, inanılmaz faydalı işler yaptı.. Takımımızın resmen hamalıydı. İleri taşıyor, geri geliyor top kesiyor, önde basıyor, gol pası veriyor, penaltı kazandırıyor, atıyor, attırıyor. Oyun anlamında takıma sağladığı pozitif katkının yanında kişiliği ve takım arkadaşları arasındaki saygınlığı onu Somaspor’da dümene geçmesine vesile oldu.

OĞUZHAN YILDIRIM

Güle Güle Kaptan, Yolun Açık Olsun!

Evet yukarıda belirttiğimiz takım kaptanımız Oğuzhan Yıldırım, TFF 3. Lig’in yeni ekiplerinden Aliağa FK ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Yani anlayacağınız 2020 yılında takımımıza sessiz sedasız gelip sessiz sedasız ayrılan Oğuzhan Yıldırım artık bizimle olmayacak.

OĞUZHAN YILDIRIM SOMASPOR

Tarif Edilemez Güzel Günlerim Oldu

Siyah-beyazlı forma altında çok güzel anılar biriktirdiğini ifade eden Oğuzhan Yıldırım, bloğumuza yaptığı açıklamada ‘’Öncelikle Somaspor’da güzel anılar biriktirdiğimi belirtmek isterim. Ayrılık sürecimde karar tamamen bana ait, anlayış gösteren kararıma saygı duyan sevgili yöneticilerime, hocalarıma teşekkür ederim. Tarif edilemez güzel günlerim oldu, güzel dostluklar edindim, burada olmak bu şanlı formayı terletmek benim için bir gurur,umarım Somaspor layık olduğu üst liglere en kısa sürede ulaşır kalbim dualarım sizlerle kendinize iyi bakın yeni sezonda Somaspor’a başarılar dilerim hoşçakalın.’’ ” ifadelerini kullandı.

Güle güle kaptan sende; Toma Tabatadze, Üzeyir Ergün, Nurettin Çağlar, Yasin Abdioğlu, Uğur Can, Erkul Küçük, Onur Ulaş, Özcan Aydın, Emrecan Bulut ve ismini hatırlayamadığım daha nice kaliteli topçularımız gibi gönlümüzde ayrı bir yere koyduğumuz isimlerden biri oldun.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN