Serkan Somaspor’un Tarihine Geçti

Serkan Somaspor’un Tarihine Geçti

Somaspor 4.hazırlık maçını deplasmanda 2.lig ekibi Turgutluspor ile oynadı.

.

İlk yarısı golsüz kapanan karşılama Somaspor’un alt yapıdan gelen iki oyuncusu Mustafa Şengül ve Serkan Göllükçü‘nün attığı gollerle 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Somaspor U-16 takımından gelerek bu sezon Turgutluspor ile oynanan hazırlık maçında ilk kez A- takım forması giyen siyah-beyazlıların 16 yaşındaki futbolcusu Serkan Göllükçü, ilk karşılaşmasına çıktı.

 

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür‘un, 78.dakikada Muhammed’in yerine Serkan’ı oyuna aldı. Genç futbolcu böylece bu heyecanı ilk kez yaşarken, attığı güzel golü de kendine has taklasıyla taçlandırdı.

 



 

Basatemür, ”Farklı Bir Stili Var.

 

”Her yıl altyapımızdan oyuncu kazandırmaya devam etmemiz gerekiyor” diyen Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, 16 yaşındaki genç yetenek için;  ”Farklı bir stili var. Fiziksel olarak güçlendiğinde çok iyi futbolcu olabilir. Oyun oynarken çok soğukkanlı ve öz güveni yüksek. Burada en önemli şey, eksiklerini hiç unutmadan çalışmaya devam etmesi, çevresinin de ona doğru davranması ve doğru yönlendirmeler yapması önemli. Henüz işin çok başındalar ve almaları gereken çok uzun bir yol var.” ifadelerini kullandı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN