Serik Belediyespor Somaspor Maç Önü

Serik Belediyespor Somaspor  Maç Önü

Geçen hafta iç saha maçında Turgutluspor’a puan kaptıran Somaspor’un bu hafta rakibi Silahtaroğlu Vanspor deplasmanından 2-0’lık skorla mağlup ayrılan Serik Belediyespor..

Turgutluspor karşısında umulmadık bir sonuç aldık. Maçtan önce umutluyduk. Hatta yayınladığımız ‘’Turgutluspor Maç Önü’’ yazımızda ‘’Rakibimizin sezon başından buyana performansı ile bizim performansımızı teraziye koyduğumuz zaman bu maçta üç puana yakın taraf biziz gibi görünüyor. Ama hiç bir maç kağıt üzerinde kazanılmıyor’’ diye dile getirmiştik. Nitekim de öyle oldu kağıt üzerinde favori görünen bizdik ancak oynanan futbol sonrasında beraberliğe sevinir olduk.!

SERİK BELEDİYESPOR SOMASPOR PUAN DURUMU
Bu hafta rakip 2.665.000 euro değerindeki Serik Belediyespor..

2.Ligdeki ikinci sezonlarını yaşayan Antalya ekibi, 7.hafta sonunda dokuz puanla 14.sırada yer aldı. İç saha performanslarına baktığımızda bu sezon üç karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlı ekip sahadan 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. Lider Sivasspor’a 3-0 mağlup olan Serik Bld.Spor, Sarıyerspor ve Bodrumspor’u 2-1’lik skorlarla mağlup etmeyi başardı.

 

İki hafta önce evlerinde Bodrumspor’u 2-1 yendikleri maçta gol atıp direk kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan forvet oyuncuları Fuat Bavuk bizim maçta forma giyemeyecek. Ayrıca forvet oyuncuları Furkan Yaman, Gökhan Payal, Okan Yıldız, Burak Göksel ise sakatlıkları nedeniyle Somaspor karşılaşmasında oynamayacak. Tedavileri tamamlanan Atakan, Zafer ve Sezer ise maç kadrosunda yer alacak.

3 OYUNCUMUZ KART SINIRINDAOğuzhan Sahada, Ali Sınırda

Somaspor’da sarı kart cezasını Turgutluspor maçında dolduran takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım teknik direktör Burhanettin Basatemür’un forma vermesi halinde takımda yerini alacak. Sarı kart sınırında olan orta saha oyuncumuz Ali Akkuş ise Serik Belediyespor karşılaşma öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

HAKEM DÜDÜĞÜDüdük Onur Bingöl’ün

17 Ekim Pazar günü saat 19:00’da Akdeniz Üniversitesi Stadında oynanacak karşılaşmayı Ankara Bölgesi Hakemi Onur Bingöl yönetecek. Bingöl’ün yardımcılıklarını Muhammed Sait Emre Alagöz, Salih Burak Demirel ve Emre Kaan Çalışkan üstlenecek.

Maçın orta hakemi Onur Bingöl, Pazarspor ile oynadığımız 2.lige yükselme play-off final karşılaşmasında dördüncü hakem olarak görev yaptı.

Akdeniz Üniversitesi Stadı

Maç Antalya’da Oynanacak

Serik Belediyespor-Somaspor  maçı, ev sahibi ekibin maçlarını oynadığı İsmail Ogan Futbol Sahası’nın zeminindeki kışlık çim çalışmaları nedeniyle 40 km uzaklıktaki  Antalya’da bulunan Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak.

Hareket Cumartesi

Karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlılar, yarın (c.tesi) sabah saat 09:30’da karayolu ile 455 km sürecek Antalya’ya hareket edecek.

Evet Diyarbekirspor ve Sakaryaspor maçlarından sonra üçüncü kez gece maçına çıkıyoruz. Son bir kaç haftadır sergilediğimiz performansa bakılırsa Serik Belediyespor maçı kolay olmayacak gibi görünüyor. Ama ”Dumanlı Kentin Puslu Çocukları” zoru sever.  Bu zorlu deplasmandan puan ve ya puanlarla ayrılıp Soma’ya döneceklerinden adım gibi eminim. Allah yar-yardımcımız olsun. SİYAH-BEYAZ DEVAM..

BU HAFTA MAÇLARI8.Hafta Maçları:

Serik Belediyespor-Somaspor (17 Ekim Pazar Saat 19:00)
Turgutluspor-Ankaraspor
Ergene Velimeşe Spor-İnegölspor
Etimesgut Belediyespor-Sarıyer
Sivas Belediye Spor-Bodrumspor A.Ş
Sakaryaspor A.Ş.-Hekimoğlu Trabzon
Diyarbekir Spor A.Ş.-Niğde Anadolu Fk
Afjet Afyonspor-Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.
An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor-Çorum Fk
Kahramanmaraşspor A.Ş.-Silahtaroğlu Van Spor Fk

Bağlantılı Haberler;

Serik Belediyespor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimizin Oyuncusuna ve Antrenörüne Ceza Yağdı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN