Serik Belediyespor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Serik Belediyespor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Turgutluspor deplasmanda bir puanla dönerek haftayı 42 puanla sekizinci sırada tamamlayan Somaspor’un, 27.hafta evinde oynayacağı Serik Belediyespor maçını Yücel Büyük yönetecek.

23 Şubat Çarşamba günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 13.00’da başlayacak karşılaşmada, üst sıralara sıkı sıkı tutunmaya çalışan Somaspor ile, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Serik Belediyespor maçını Rize Bölgesi Klasman Hakemlerinden Yücel Büyük yönetecek. Büyük’ün yardımcılıklarını Kenan Özcan, Servet Bozkurt ve Erdal Yılmaz yapacak.(Yücel Büyük ve Kenan Özcan haberin görselinde)

Tanıdık üç isim

Karşılaşmanın orta hakemi Yücel Büyük, 2.yardımcı hakemi Kenan Özcan ve 4.hakem Erdal Yılmaz bizlere aşina olan isimler. Maçın orta hakemi Yücel Büyük ve 2.yardımcı hakemi Kenan Özcan geçen sezon mücadele ettiğimiz 3.lig’de Elazığ Karakoçan FK ile evimizde oynadığımız ve 3-1 galip geldiğimiz maçı yönetti. (maçın detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Karşılaşmanın dördüncü hakemi Erdal Yılmaz ise yine geçen sezon Batman Petrolspor ile evimizde 1-1 berabere kaldığımız maçı yönetti.(detaylara şuradan bakabilirsiniz)

Bağlantılı Haberler;

Beraberliğe Üzüleceğimiz Maçtan Puansız Ayrılmak Üzdü Bizi
Yazık Oldu, Beraberlik Hakkımızdı
Serik Belediyespor 1-0 Somaspor
Serik Belediyespor Maç Önü
Serik Belediyespor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimizin Oyuncusuna ve Antrenörüne Ceza Yağdı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN