Serik Belediyespor Galibiyeti Çok Anlamlıydı

Serik Belediyespor Galibiyeti Çok Anlamlıydı

Bugün oynadığımız Serik Belediyespor maçında alınan galibiyet,  haftalardır üzerimizde ölü toprağının kalkması adına çok önemliydi.

İkinci yarı skorunun da verdiği rahatlıkla geriye yaslanan Serik Belediyespor karşısında Somaspor, özellikle son 15 dakika tüm hatlarıyla son düdüğe kadar inanılmaz savaştı, mücadele etti ve sonuçta karşılaşmayı 2-1 kazanarak altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

Hafta içi maçlardaki görüntü ne hikmetse bize pek yaramadı onun için bugün galibiyet almamız kötü gidişat demeyelim de durgunluğu atmamız için önemliydi.

SOMASPOR FORVET

Gol bölgelerinde beklediğimiz o baskı, önde top tutma, duvar olma ve gol vuruşları istenilen seviyede olmaması rağmen, orta saha olarak kazandığımız topları kanatlarla buluşturup pozisyon zenginliğimiz artış gösterdiğinde golleri buluyoruz.

Her geçen hafta bu konuların düzeleceği beklentisinde oluyoruz. Ama bugün galibiyet almamız bu durumu geride bırakıp gelişme sağlayacağını ümit ederek önümüzdeki haftalara bırakıyoruz..

MUSTAFA ŞENGÜL

Melih iki haftadır yok gerçi defans olarak Mustafa onun yokluğunu hiç hissettirmedi .Oyun anlamında ilk yarı istediklerimizi yaptığımız söylenemez. Bunun çeşitli nedenleri Serik çok adamla kendi yarı alanında kalması bizim önde stabil olmamız daha ceza sahası içine çok adamla girsek te kalabalık defans bloğunda boşluk bulamamamız bunun çeşitli nedenleri arasında. Rakip üzerimize seyrekte gelse penaltıdan gol atmaları moral açısından içeri yenik gitmemize neden oldu.

SOMASPOR SERİK BELEDİYESPOR ESTANTENE

İkinci yarının başında hocamızın Celal Emir Dede -Orkun Ahmet Dedeoğlu hamlesi biraz daha oyuna girip rakip yarı alanda etkili olmaya başladık. Serik Belediye’yi kendi yarı alanlarına hapsetmemiz, sabırlı bir şekilde oynamamız Serik Belediye’li futbolcuların oyunu soğutmak için sürekli yere yatmaları yine de oyunumuzu yavaşlatmadı.

ÖZCAN AYDIN

Bu gün takımın en iyilerinden biri olan Özcan’ın gölünde ceza sahası içinde yaptığımız ikiye birler güzel gol atmamızdan sonra Serik yorularak tamamen kapanması bizim oyunu onların ceza sahası etrafında yoğunlaşıp galibiyet golü Orkun la gelmesi hamlenin doğruluğu adına güzel oldu..

SERİK BELEDİYESPOR GOL ÜZÜNTÜSÜ

Bu golden sonra zaten Serik teslim bayrağının çektiği görüntü oluştu. Takımımızın öne geçtikten sonra daha baskılı olması Serik gelmeye çalışsa da dikkatli oluşumuz, kalemizi iyi korumamız değişikliklerle biraz olsun zaman kazanmamız galibiyet alacağımızı gösteriyordu..

SERİK BELEDİYESPOR MAÇ SONU

Toparlanmak adına çok çok anlamlı bir galibiyetti bugünkü maç. Haftalardır bir durgunluktur gidiyordu bunu atmış olduk. Geri düşmemize rağmen takımın vazgeçmeyen oyunu bugün çok anlamlıydı böyle oyun her zaman oynadığımızda taraftar olarak alkışlanacak görüntü oluşturuyor bunun moral motivasyonu bize önümüzdeki haftalara da yansıyacaktır..

teşekkürler siyah inciler

Şimdi gelelim Siyah-incilere.. Başta amigo Murat ve ekibine teşekkürle başlıyorum cümleye. Hafta ortası olmasına rağmen maça gelip gönül verdikleri takımı mağlupken bile son dakikaya kadar yürekten desteklediler. Futbolcuların taraftarın desteğiyle 12.adamı yanında hissedip rakipten sahada bir fazla oldular. Teşekkürler Siyah-inciler, teşekkürler amigo Murat. Helal olsun, yüreklerine, nefeslerine sağlık.

Galibiyet için edilen mücadele, gösterilen gayret başta teknik kadro, futbolcu arkadaşlar, yönetim, taraftar herkesi tebrik ediyoruz.. Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Serik Belediyespor Maç Fotoları
Somaspor 2-1 Serik Belediyespor
Serik Maçımızı Yücel Büyük Yönetecek
Beraberliğe Üzüleceğimiz Maçtan Puansız Ayrılmak Üzdü Bizi
Yazık Oldu, Beraberlik Hakkımızdı
Serik Belediyespor 1-0 Somaspor
Serik Belediyespor Maç Önü
Serik Belediyespor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimizin Oyuncusuna ve Antrenörüne Ceza Yağdı

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN