Sercan Yılmaz’a Öfke Dinmiyor!

Sercan Yılmaz’a Öfke Dinmiyor!

Somaspor’un evinde Pazarspor’a 3-2 yenildiği maçta berbat bir yönetim gösteren orta hakem Sercan Yılmaz ve tirosu’na Somaspor’lu taraftarların öfkesi dinmiyor!

Siyah-beyazlılar Pazarspor maçının ikinci yarısında pozitif futbol sergilerken maçın orta hakemi Sercan Yılmaz maça damgasını vurdu. Somaspor taraftarını çileden çıkaran hakemler sahayı güvenlik güçleriyle terk etti
SOMASPOR TARAFTARLAR
Maçtan iki gün geçmesine rağmen öfkeleri bir türlü dinmeyen Somaspor’lu taraftarların ortak açıklaması; ”Mağlubiyetin arkasına sığınacak değiliz. Ancak lehimize verilmeyen penaltılar, boş yere gösterilen sarı kartlar ve vakit geçirmek için yere yatan oyunculara tanıdığı prim.. Yani İstanbul bölgesi hakemi Sercan Yılmaz’ın ve triosu’nun saha içerisinde tutumlarını anlamış değiliz. Biz hakem hocalarımıza bizi tutun demiyoruz. Gördüğünüzü çalın yeter.”diyerek öfkelerini dile getirdiler..



SOMASPOR TARAFTARLAR


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN