Selis’in Maçı Sports Tv’de

Selis’in Maçı Sports Tv’de

Medigün Zafer Spor Kadın Futbol Takımından, Konak Belediye Spor Kadın futbol takımına kiralık verilen Selis Demirci’nin maçı 29 Nisan Perşembe günü saat 16.00 da Sports Tv den canlı yayınlanacak.

Covit salgını nedeniyle bu sezon sadece 1 birinci ligin oynandığı kadınlar futbol liginde Soma’mızı Konak Belediye Spor kulübü forması ile Selis Demirci temsil ediyor.

Antalya’da oynan Türkiye şampiyonasında grup müsabakalarını grup lideri olarak tamamlayan Konak Belediye Spor çeyrek final müsabakasında İstanbul temsilcisi Fatih Vatan Spor kadın futbol takımı ile karşılaşacak.


Arslancan Tercihini Konak Bld.Spordan Yana Kullandı.Arslancan Tercihini Konak Bld.Spordan Yana Kullandı.

Görüşlerine başvurduğumuz Zafer Spor Kulübü Başkanı Hakan Arslancan “Bu sezon covit salgını nedeniyle kadınlar liginde sadece birinci lig oynanıyor. Bizim ligimiz oynanmayacağı için Milli futbolcumuz Selis’i bir kaç kulüp kadrosuna katmak istedi. Biz de talep eden kulüplere sadece bu sezon için verebileceğimizi sezon sonunda sporcumuzu geri almak şartı ile vereceğimizi belirttik. Yönetim kurulumuz da Konak Belediye Spora verme konusunda görüş birliğine vardık ve sporcumuzu Konak Belediye Spora verdik. Grup maçlarında çok başarılı maçlar çıkardı. Sporcumuza ve Konak Belediye Spora bundan sonraki maçlarda başarılar dileriz.” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN