Selçiklispor 0-5 Turgutalp Gençlikspor

Selçiklispor 0-5 Turgutalp Gençlikspor

Manisa 2.Amatör Küme E-grubu 10. haftasında Akhisar deplasmanında Selçiklispor ile kritik bir maça çıkan Turgutalp Gençlikspor, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı farklı kazanarak zirve yolunda önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırmayı başardı.

SOMADASPOR

Oldukça sıcak havada Akhisar Kovalık Stadında oynanan karşılaşmayı İzzet Özeren-Meryem Aydın-Hakkı Er hakem triosu yönetti.Her iki yarıda da rakibine göre üstün oynayan Turgutalp Gençlikspor, farklı galibiyete ilk yarıda Ertuğ Elmas ve Enes Bayramlar ikinci yarıda ise; Ahmet Kahraman, Mustafa Duran ve İsa Karaçay’ın attığı gollerle 5-0’lık skorla gitti. Karşılaşmayı seyretmeye gelen az sayıda Turgutalp Gençlikspor taraftarları, alınan farklı galibiyet sonrası takımlarını ayakta alkışladı.

Ligin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmayı da M.Duran (2), Semih (2), Samet, Hüseyin, Can ve Niyazi’nin golleriyle Turgutalp Gençlikspor 7-0 kazandı.

Selçiklispor galibiyeti ile puanını 19’a çıkaran yeşil-beyazlılar, 10.haftayı da maç fazlasıyla liderlik koltuğunda tamamladı.





SELÇİKLİSPOR 0-5 TURGUTALP GSK
STAD:Akhisar / Kovalık
HAKEMLER:İzzet Özeren-Meryem Aydın-Hakkı Er
SELÇİKLİSPOR:Ömer-Vehbi-M.Ali-M.Ali Mızgır-Hüseyin-Cihat-Ergin-Engin-Ümit-Abdullah-Muhammer
YEDEKLER:Faik, Mehmet, Burhanettin, Hasan
YÖNETİCİ:Tevfik Dumlupınar

TURGUTALP GSK:Gökhan-İbrahim-Ahmet-İsa-Ertuğ-Semih-Enes-A.Kadir-Mustafa-Emrah-Seçuk
YEDEKLER:Furkan, Hüseyin, Alpcan, H.Can, Muhammet, Anıl, Kerem
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Çapar
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:dk.25 Ertuğ Elmas, dk.40 Enes Bayramlar, dk.50 Ahmet Kahraman, dk.75 Mustafa Duran, dk. 84 İsa Karaçay (Turgutalp GSK)

Karşılaşmaya ait görsellere somadaspor facebook sayfamızdan buraya tıklayarak bakabilirsiniz..

10.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:
Sazoba 2-3 A.Sanayi
Gördes 6-5 Soma Zafer
Selçikli 0-5 Turgutalp
Bay Karabulut

11.HAFTA MAÇLARI:
Soma Zafer Karabulut 4 Mayıs 2019 Cumartesi Linyit 13:00
A.Sanayi Selçikli 4 Mayıs 2019 Cumartesi Kovalık 16:00
Turgutalp Gördes 4 Mayıs 2019 Cumartesi Linyit 15:30
Bay Sazoba



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN