Sedat Altay Master Atamayana Atarlar

Sedat Altay Master Atamayana Atarlar

Türkiye Master ve Veteranlar Ligi’nde mücadele eden Kırkağaç Sedat Altay Masterler, ligde 10.Hafta deplasmanda ligin 6. sırasında yer alan ve kendisi gibi Play–Off mücadelesi veren Didim Masterler ile karşı karşıya geldi.

Mavi-beyazlı ekip, rakibi karşısında sayısız mutlak gol pozisyonlarını değerlendirmeyince futbolda yıllardır değişmeyen kural işledi: “Atamayana atarlar”

Didim Masterler karşısında elde edilen 3-2’lik mağlubiyetle büyük yara alan Sedat  Altay Master, Foça Masterler in mağlup olduğu haftada önemli bir fırsatı kaçırmış oldu. Sedat Altay Masterlerin gollerini Durmuş Ateş kaydetti.

Tüm Master haberlerini görmek için  buraya sosyal medya adresini görmek için şuraya tıklayınız!

11.Hafta Maçları:

Bodrum Turgutreis Master-Linyit Master
Manisa Master-Milasgücü Master
Foça Master-Didim Master
Sedat Altay Master-Saruhanlı 7 Eylül Master-

Bağlantılı haberler

Sedat Altay-Milasgücü Master Maç Fotoları
Sedat Altay Master 6-1 Milasgücü Master
Sedat Altay Master, Namağlup Takımı Devirdi
Sedat Altay Masterler’den Gollü Prova
Sedat Altay Master 0-5 Linyit Master



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN