Sedat Altay Master 3 Puanı Söktü Aldı

Sedat Altay Master 3 Puanı Söktü Aldı

Türkiye Master ve Veteranlar Ligi Ege Bölgesi takımlarından Sedat Altay Masterler, Şair Eşref Stadı’nda Foça Masterleri konuk etti.

Sahaya: Kadir, Yunus, Yücel, K.Ercan, Engin, Erol, B.Ercan, Hüseyin, Şentürk, Durmuş ve Sedat Altay on biri ile çıkan Kırkağaç temsilcisi  geriye düşmesine rağmen maçı ve 3 puanı söktü aldı:2-1

Kırkağaç Şair Eşref Stadında saat 14.00’de başlayan ve M.Ali Elver, M.Cihan Bakkal, Sertaç Erşahin hakem triosunun yönettiği maçta öne geçen taraf konuk ekip Foça Master oldu.

Sedat Altay Master’lerin çıkarken kaptırdığı toplarla etkili olmaya çalışan İzmir ekibi, yine bunların birinde etkili oldu ve öne geçti. Dakikalar 23’ü gösterdiğinde, Sedat Altay Master gole çok yaklaşmışken kalecinin son hamle ile ayağı ile uzaklaştırdığı topta Foça Master’e hızlı atak olarak doğdu. Rakibi hazırlıksız yakalayan Foça Masterler deplasmanda 1-0 öne geçti.

30.dakikada Foça Master ikinci gole çok yaklaştı. Kaleci Kadir’in pozisyon icabı kaleyi terk ettiği anda rakip takımın boş kaleye gönderdiği topu, Yücel Duralı kale çizgisi üzerinde inanılmaz çıkararak takımını 2-0 geriye düşmekten kurtardı.

İlk yarının skoru: Sedat Altay Master 0-1 Foça Master

İkinci yarıya mutlak galibiyet için çıkan Sedat Altay Masterlerde Erkan hoca; 3 değişiklik yaparak Şentürk’ün yerine Önder’i Hüseyin’in yerine Bülent’ i Engin’in yerine de Cesur’u sahaya sürdü.

Yapılan oyuncu hamlelerinden sonra adeta rakibi sahasına kapatan ve etkili olan Sedat Altay Masterler bir çok posizyondan yararlanamadı.

Karşılaşmanın son 10 dakikasına tüm kozlarını oynayan Sedat Altay Master, B.Ercan’ın yerine oyuna Zafer’ i alıp defanstan Yücel Durali’yi forvete çıkardı.

Takımın teknik patronu Erkan hoca’nın bu hamlesi sonuç verdi.

Maçın 65 dakikasında hızlı gelişen Sedat Altay Master atağında, soldan Önder’in kestiği mükemmel ortaya Bülent adeta ‘’bu topa böyle vurulur’’ dercesine yarım volesi fileleri havalandırdı ve durumu eşitledi:1-1

Tam herkes ‘’maç bu skor ile bitecek’’ derken maçın hakemi uzatma dakikasını gösterdikten 1 dakika sonra Yücel Durali sahneye çıktı. Yılların tecrübeli ismi, 70+1′ de Zaferin mükemmel ortasında iyi yer tutan ve zamanlamasını çok iyi yapan Yücel, Erkan hocasını yanıltmadı ve topu kalecini uzanamayacağı yere bıraktı:2-1

Karşılaşmanın orta hakemi M.Ali Elver’in bitiş düdüğüyle geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrılan Sedat Altay Master, üstündeki 3 takım; Manisa Master, Linyit Master ve Foça Master’i yenmiş olmanın onurunu ve gururunu yaşadı.

Maça kötü başlayıp, 1-0 geriye düştükten sonra kenar yönetiminin yerinde ve zamanında yaptığı pozitif dokunuşlarla kazanmaya endeksli oynayarak sezonu 3 puanla kapatan Sedat Altay Masterler takımını kutluyorum.

Bunlarda ilginizi çekebilir;

Linyit Master-Sedat Altay Master Maç Fotoları
Linyit Master 0-1 Sedat Altay Master
Sedat Altay Master Atamayana Atarlar
Sedat Altay-Milasgücü Master Maç Fotoları
Sedat Altay Master İkide İki Yaptı
Sedat Altay Master, Namağlup Takımı Devirdi
Sedat Altay Master 0-5 Linyit Master

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN