Sedat Agdağ Ankara’ya Atandı!

Sedat Agdağ Ankara’ya Atandı!

ELİ (Ege Linyitleri İşletmesi) adına Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasının gedikli isimlerinden Maden Mühendisi Sedat Agdağ,TKİ Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığına getirildi.

Ege Linyitleri İşletmesi (Soma) Müessesesi Müdürlüğünde, İş Güvenliği ve Sağlığı Şube Müdürü aynı zamanda Enerji Bir-Sen Gediz Şube Yönetiminden olan Mehmet Sedat Agdağ, TKİ Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığına getirildi.

Geçen sezon turnuvaya katılmayan ancak bu sene katılma kararı alan ELİ (2) takımı, başarılı oyuncusu Sedat Agdağ’ın Ankara’ya gitmesine hem sevindi, hem de üzüldü..

Sedat Agdağ gibi bir oyuncudan yoksun olarak mücadele verecek olan ELİ (2) onun yerini dolduracak oyuncu arayışları içerisine girdi. Sedat Agdağ’a yeni görevinde başarılar diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar
    Sedat Agdağ

    Hocam çok duygulandım en yakın zamanda görüşmek dileğiyle ?

  2. Avatar
    Cevdet Yıldırım

    Sizin adınıza çok sevindik, tekrar hayırlı olsun. .

YORUM YAZIN