Saruhanlı Master 3-0 Soma Master

Saruhanlı Master 3-0 Soma Master

Somamızı Ege Masterler Ligi (EMF) artı 50 yaş grubunda temsil eden Soma Master +50 Futbol Takımı, sezonun ilk maçında Saruhanlı Master’e 3-0 mağlup oldu.

Futbola gönül vermiş +50 yaş ve üzeri emektar futbolcuların ikinci baharını yaşadığı Ege Masterler Futbol Ligi’nde ilk hafta maçları başladı.

Zorlu takımlar var!

Akhisar Master -Şirinyer Master-Bayraklı Master-Bostanlı Master-Ege Üni. Master-İzmirspor Master-Saruhanlı Master-1881 Ata Master-Aliağa Karması Master-Manisa 1965 Master-Gaziemir Master-Dikili-Bergama Master ve Karşıyaka Master ile birlikte +50 yaş grubunda mücadele eden Soma Master, ligin ilk haftasında Saruhanlı Master’in konuğu oldu.

İshakçelebi Sahasında saat 16:00’da başlayan maçı Manisa İl hakemlerimizden M.Doğukan Nasırlı yönetirken yardımcılıklarını Ramazan Güçlü ve M.Ali Özdemir yaptı.

Son 10 dakikada yıkıldılar!

Güçlü rakipleri karşısında sahaya Halim-Yaşar-Orhan-Hasan-Yüksel-Melih-Mehmet-Cenk-Celal-Şahin ve Seyit on biri ile çıkan Soma Masterler, ilk yarıda iyi mücadele edip girdikleri pozisyonlarda bitirici vuruşları bir türlü yapamadılar. Ev sahibi Saruhanlı Master ise, son on dakikada bulduğu üç golle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Halim Kaynak: ”Tam bir master havasında, dostça maç oynandı”

Artı 50 Soma Master kalecisi ve aynı zamanda ”Kaynak Yıkama ve Halı Temizleme Tesisi” sahibi Halim Kaynak, “İlk maçta deplasmanda Saruhanlı Master’in konuğu olduk. Tam bir master havasında, dostça oynanan maçta rakibimize son on dakikada yediğimiz gollerle 3-0 mağlup olduk. Daha şimdiden 13 haftalık maç tarfiğimizde büyük fedekarlık göstererek bizleri yanlız bırakmayan futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca bizi mağlup eden Saruhanlı Master’e galibiyetlerini kutluyor, takımımıza bulundukları çiğ köfte ikramından dolayı da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

2.Hafta Şirinyer Master’i konuk edecekler

Saruhanlı Master mağlubiyeti ile sezona puansız başlayan Soma +50 Master, 2.hafta sahasında İzmir temsilcisi şirinyer Master’i konuk edecek.

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız! Ayrıca bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN