Saruhanlı FK’dan Hakemlere Tepki!

Saruhanlı FK’dan Hakemlere Tepki!

Manisa Süper Amatör Ligi’nde Kırkağaç Altayspor, Kırkağaç Acar ve Soma 301 Karaelmas ile çekişmeli bir sezon geçiren Saruhanlı FK, 2 haftadır hakemler tarafından doğranıyor.

HABER : Arif Durmaz

Geçen hafta maçın 20.dakikasında ceza sahası içerisinde Mustafa Güneş’e yapılan penaltı ve 30.dakikada da rakip 6 numarayı 2.sarıdan atmaması büyük tepkilere neden olmuştu. Bu haftada Gördes deplasmanında hücum oyuncusu Bedirhan’ın ilk yarı kaleci ile ceza sahası dışında kaldığı pozisyonda, kaleciyi geçmesine rağmen aldığı darbe ile burnu kırılmış hakem sarı kart ile geçiştirmişti.

Saruhanlı FK Antrenörü Recep Türen

Recep Türen: ‘’Süper amatör ligler hakemlerin staj yerleri olmamalı’’

Konu ile ilgili takım antrenörlerinden Recep Türen, ‘’Süper amatör ligler hakemlerin staj yerleri olmamalı 2 haftadır hakem yüzünden puanlarımız çalınıyor gözünün önünde penaltı verilmiyor bu haftaki pozisyon dünyanın neresine gidersen git kırmızı kart Sadece biz değil tüm takımlar bu durumdan rahatsız. Ayrıca geçen hafta Acar ve bu hafta Gördes deplasmanında üstün futbol sergileyen Saruhanlı FK, yarışa devam edebilmek için haftaya Kırkağaç Altay maçını mutlak alması gerekiyor.”dedi.

Bizi aşağıdaki 👇 sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN