Saruhanlı 7 Eylül Master 1-3 Bora Master

Saruhanlı 7 Eylül Master 1-3 Bora Master

Bora Master bay dönüşü deplasmanda karşılaştığı Saruhanlı 7 Eylül Master’i 3-1 mağlup etti. Hacı Rahmanlı Sahasında oynanan maçta golleri Birol, Salih ve İsmail kaydetti.

Ege Masterler Ligi (EMF) C-Grubu 8.haftasında Saruhanlı 7 Eylül Masterler ile karşılaşan Bora Masterler sahaya: Mehmet Bilal, Uğur, Hakan, Azim, Ercan, Faruk, Mehmet, Yıldırım, Harun, Birol ve Selçuk on biri ile başladı..

Maçın ilk dakikalarında her iki takımda birbirini tartmak adına kontrollü bir şekilde oyuna başladılar..
Rüzgar ve yağmurlu havada oyunu kısmen zorlaştırdı..

Saruhanlı takımı orta sahadan defans arkasına atılan uzun toplarla gol bulmaya çalıştığı dakikalarda, Bora Masterlerın hızlı atağında sol kanattan ceza sahasına giren Harun’a yapılan sert müdahaleden sonra hakem penaltı noktasını gösterdi. 30 dakikada topun başına geçen Birol topu ağlara gönderdi ve bu golle Bora Master 1-0 öne geçti.

Yağmur’un da şiddetini artırdığı dakikalarda Saruhanlı Masterler köşe vuruşu kazandı. Köşe vuruşundan gelen topa iyi yükselen Saruhanlı Masterlerin oyuncusu devrenin sonuna doğru skoru 1-1’e taşıdı.

İkinci yarının başında oyuna Salih Marangoz ve İsmail Şarlayan’ında dahil olmasıyla Bora Masterler hücum hattına hareketlilik getirdi.

Bu hareketliliğin ardından dakika 60’ı gösterdiğinde Selçuk-İsmail ile yaptığı verkaç’ın ardından içeriye kestiği topa Salih Marangoz‘un güzel dokunuşu topu ağlarla buluşturdu bu golle durumu 2-1 yaptılar.

Bora Masterler 2. golün verdiği özgüvenle ataklarını sıklaştırdı. Dakikalar 70’i gösterdiğinde sağ kanada atılan uzun topta Salih Marangoz hızını kullanarak rakibini ekarte etmek suretiyle topu ceza sahasına ortaladı. Defansın sektirdiği top arka direkte boşta olan İsmail ile buluştu. İsmail‘in sert ve düzgün vuruşu ile Bora Masterler skoru 3-1’e taşıdı. Maçta başka gol olmayınca müsabaka 3-1 Bora Masterlerin üstünlüğü ile tamamlandı.

8.Haftayı 3-1’lik Saruhanlı 7 Eylül Master galibiyeti ile kapatan Bora Master, 9.hafta sahasında izmir temsilcilerinden Smyrna Master’i konuk edecek.

FOTO-HABER:Faruk Ural

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN