Sarıyer-Somaspor Maçını Ecevit Yönetecek

Sarıyer-Somaspor Maçını Ecevit Yönetecek

Somaspor’un 12.hafta deplasmanda Sarıyerspor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. Maçı Çorum Bölgesi B-Klasman hakemlerinden Ahmet Ecevit yönetecek.

5 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Maltepe Hasan Polat Stadı’nda Sarıyerspor-Somaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Çorum Bölgesi B-Klasman hakemlerinden Ahmet Ecevit yönetecek.

Sarıyerspor-Somaspor maçıyla 89.müsabakasına çıkacak olan Ecevit’in yardımcılıklarını ise Furkan Ulu ve Halit Karacabay üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Celal Bayraklı..

Ahmet Ecevit, haberin görsellerinde ☝ üste Somaspor-Arnavutköy Belediyespor 👇 altta ise Somaspor-Bursaspor maçında İstiklal Marşımız okunurken görünüyor.

İnegölspor-Somaspor Maçını Ahmet Ecevit Yönetecek

Ecevit ile 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldık.!

Maçın hakemi Ahmet Ecevit daha önce 4 kez maçımızı yönetti ve o dört karşılaşmadan üç galibiyet ve bir mağlubiyetle ayrıldık. Ecevit ilk olarak; 11.09.2019’da kupa maçında Tavşanlı Linyitspor‘u deplasmanda Muammer Atalay’ın golüyle 1-0,

11.12.2022’de evimizde Bursaspor‘u Emrecan Bulut (2) ve Erdem Aygül’ün golleriyle 3-1,

25.03.2023’de İnegölspor‘a deplasmanda 1-0 mağlup olduğumuz maç ve son olarak 3 Eylül 2023’de sahamızda Arnavutköy Belediyespor‘u 12.dakikada Rıdvan Dönmez’in golüyle 1-0 mağlup ettiğimiz maçlarda düdük çaldı.

Bağlantılı Haberler;

Soma’da Puanlar Paylaşıldı Somaspor 1-1 Sarıyerspor

Somaspor-Sarıyerspor Maç Önü
Sarıyer Maçını Ayberk Demirtaş Yönetecek
Zor Şartlarda, Zor Bir Maç Oynadık
Sarıyerspor 1-1 Somaspor
Sarıyer Deplasmanına Umutlu Gidiyoruz
Sarıyer Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN