Sarıgöl Belediyespor İrtifa Kaybetmeye Devam Ediyor

Manisa Süper Amatör Küme A Grubu’nda sezona oynadığı ilk iki maçta bir beraberlik birde mağlubiyetle başlayan Sarıgöl Belediyespor, üçüncü maçında Kulaspor’a farklı mağlup oldu.

HABER:SOMADASPOR.COM

Fırat Konurce-Kamil Dinçer-Ahmet Türkeş hakem triosunun yönettiği maç Kula Jeopark Stadında oynandı.
Üç penaltı, bir kırmızı kart ve altı golün atıldığı karşılaşmada, gülen taraf 4-2’lik skorla ev sahibi ekip Kulaspor oldu.

Maça Kula spor hızlı başladı.
Gelişen ev sahibi atağında Sarıgöl Belediyespor defansı Emre Ertekin’i ceza sahası içerisinde yere düşürdü. Karşılaşmanın orta hakemi Fırat Konurce tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Meşin yuvarlağın başına geçen Gürbüz Bardak, meşin yuvarlağı kale direğine nişanladı ve takımını bir golden etti.

20 dakikada ev sahibi ekip öne geçti.

Kulaspor’un kullandığı kornerde kafayla vurulan topu Vahit Can gol çizgisi üzerinde eliyle çıkardı. Fırat Konurce bir kez daha penaltı noktasını gösterirken Vahit Can’ıda kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Penaltı vuruşunu bu kez Fatih Kaçmaz gole çevirdi ve ev sahibi ekip Sarıgöl Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Kulaspor oldu.

Ev sahibi ekip, 49 ve 53.dakikalarda usta golcüsü Necmettin Adıyaman’ın golleriyle farkı üçe çıkardı.
Bir anda 3-0 geriye düşen Sarıgöl Belediyespor, 65.dakikada penaltı kazandı. Meşin yuvarlağı ağlara gönderen M.Doğukan Kara farkı ikiye indirdi:3-1
Penaltı golüyle cesaretlenen Sarıgöl Belediyespor, beş dakika sonra ikinci golünü sol kanattan yapılan ortayı güzel bir voleyle gole çeviren Hatip Bugun ile buldu:3-2
Sarıgöl Belediyespor bu golle umutlansa da, Kulaspor sürprize izin vermedi.
Ferit Tanrıkulu 84.dakikada ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla maçta son sözü söyledi:4-2




KULASPOR 4-2 SARIGÖL BELEDİYESPOR
STAD:Stad / Jeopark
HAKEMLER: Fırat Konurce-Kamil Dinçer-Ahmet Türkeş
KULASPOR:Yakup-Mutlu-Fatih-Mustafa-Süleyman-Ferit-Oktay-Gürbüz-Fatih-Necmettin-Emre
YEDEKLER:Ferhat, Mehmet, Serkan, Emrah, S.Topal
TEKNİK SORUMLU:Hayrettin Topal

SARIGÖL BLD.SPOR:Ali-Muhammet-Güneri-Orhan-Hakan-Vahit-Hakan-Mehmet-Ertan-Şükrü-Hatip
YEDEKLER:Ferhat, Yavuz, Ali, Mustafa, Umutcan, Taufun, Volkan
TEKNİK SORUMLU:Baki Kızgın
KIRMIZI KARTLAR: DK.20 Vahit Can (Sarıgöl Bld.Spor)
GOLLER: dk.20 pen.Fatih Kaçmaz, dk.49 ve 53 Necmettin Adıyaman,dk.84 Ferit Tanrıkulu (Kulaspor), dk.65 pen.M.Doğukan Kara, dk.70 Hatip Bugun (Sarıgöl Bld)




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN