Şanlıurfa Spor Maçımızın Hakemleri Açıklandı

Şanlıurfa Spor Maçımızın Hakemleri Açıklandı

Gözler, geçen hafta Arnavutköy deplasmanından alınan 3 puan ile kapatılan 14.hafta maçlarının ardından bu hafta sonu oynanacak 15.hafta maçlarına çevrildi.

Lig’de son iki haftayı Isparta 32 Spor ve Arnavutköy Bld.Spor galibiyetleri ile kapatan Somasporumuz, bu hafta sonu averajla lider durumda bulunan Şanlıurfaspor‘u konuk edecek.

ZORLU MAÇ EREN GÖKMEN’İN

20 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor-Şanlıurfaspor maçını Zonguldak Bölgesi Klasman hakemlerinden Eren Gökmen yönetecek.

Gökmen’in yardımcılıklarını ise Osman Baruk ve Recep Güneş yapacak. Zorlu maçın dördüncü hakemi ise Hakan Ergin olacak.

İLK DEFA DÜDÜK ÇALACAK

Somaspor-Şanlıurfaspor maçını yönetecek  karşılaşmanın orta hakemi Eren Gökmen, her iki takımın maçında ilk defa görev yapacak.. Gökmen, geçen sezon TFF 2.Lig Kırmızı Grup 21.hafta maçında evimizde oynayacağımız Adıyaman FK maçında orta hakem olarak atanmıştı. Ancak kötü hava şartlarından dolayı karşılaşma ertelenmişti.

Bu sezon toplam 46 maça çıkan Eren Gökmen, en son grubumuzda Nazilli Belediyespor’un Menemen FK’yı evinde 2-0 mağlup ettiği maçı yönetti.

Bağlantılı Haber;

Yusuf Türk’mü, Mert Çapar’mı?

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN