Sanayispor Şampiyon, Turgutalp Play-Off Oynayacak..

Sanayispor Şampiyon, Turgutalp Play-Off Oynayacak..

Temsilcilerimizden Turgutalp Gençlikspor ve Zaferspor’un yer aldığı Manisa 2. Amatör Lig E-Grubu’nda zirveyi yakından ilgilendiren maçta Sanayispor, Akhisar Kovalık Stadı’nda karşılaştığı Karabulutspor’u 5-2 mağlup ederek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti..

SOMADASPOR

11 maçta 8 galibiyetle puanını 26’ya çıkaran Sanayispor, son hafta maçlara çıkmama kararı alan Zaferspor’dan alacağı 3 puanla 29 puana ulaşarak, 2019-2020 futbol sezonunda 1.Amatör Küme’de mücadele etmeye hak kazandı. Sanayispor’u şampiyonluğundan dolayı kutluyor, 1.amatör kümede başarılar diliyoruz..




TURGUTALP GENÇLİKSPOR PLAY-OFF OYNAYACAK.
Haftaya girilirken 12 maçta 9 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle, topladığı 28 puanla maçlarını Sanayispor’un 1 puan gerisinde 2.sırada tamamlayan Turgutalp Gençlikspor Play-Off maçı oynayacak.
ÇAPAR, ”ZORLU BİR GRUPTA MÜCADELE ETTİK”
Turgutalp Gençlikspor’un teknik sorumlusu Ramazan Çapar, bugünki maçların ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: ”Bugün itibariyle gurup maçlarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Ligi ikinci bitirdik, lider bitirip şampiyon olan Akhisar Sanayi spor takımı camiasını tebrik ederiz. Çekişmeli ve heyecanlı bir lig oldu. Çünkü iyi takımların bir araya toplandığı bir gurup oluşmuştu ve bundan dolayıdır ki son üç haftaya girilirken 4-5 takımın bir üst lige çıkma şansı vardı. Bizde Turgutalp spor olarak iyi mücadele ettiğimizi ve sonuna kadar kovaladığımızı düşünüyorum. Bundan sonra play of ta karşılaşacağımız takımı geçerek 1. Amatör biletini almak istiyoruz.”dedi.




2.SIRADAKİ 4 TAKIM, 1 AMATÖR KÜME VİZESİ ALACAK.
Manisa ASKF’nin belirleyeceği tarihte gruplarında ikinci sırayı alan toplam 8 takımın çekilen kura sonrasında yapacağı tek maç eleme usulü Play-Off maçları sonrasında, kazanan 4 takım 1.Amatör Kümeye yükselecek..

MUHTEMEL RAKİPLER
E-Grubunu  12 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 28 puan toplayarak 2.sırada tamamlayan Turgutalp Gençlikspor’un Play-Off’taki muhtemel rakipleri şöyle:

A-Grubunda Kayapınar Çevikspor
B-Grubunda Saruhanlı 7 Eylül, Alaybey veya İmam Hatipliler (bu hafta belli olacak)
C-Grubunda Muradiye veya Hamzabeyli (bu hafta belli olacak)
D-Grubunda Medar
F-Grubunda Turgutlu Ege Gençlik, Turgutlu Esnafspor (bu hafta belli olacak)
G-Grubunda Alaşehir Yeni Mahalle
H-Grubunda Salihli Kurtuluşspor

Turgutalp Gençlikspor’a Play-Off’larda başarılar dileriz..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN