Şampiyonluk İçin Favori Netleşmedi.

Şampiyonluk İçin Favori Netleşmedi.

Turnuvanın 4.haftası tamamlanmak üzere 1 ya da 2 maç hariç. Net olarak bir şey söyleyebiliriz şampiyonluk için favori netleşmedi..

A grubunda E.Lİ (1) grup birinciliği garanti artık dünkü maçtan sonra d-grubundan gelecek rakibini beklemeye geçti diyebiliriz..Orada Arkın Timurtaş verdiği güvenle grup maçlarını dünkü maç hariç rahat maçlar oynadılar..

Mehmet Bayri gol atıyor ama çeyrek final maçlarındaki performansı önemli olan kolay maç golcüsü mü göreceğiz..

B grubu Taşkonak liderliğinde bitecek gibi görünüyor ne de olsa tecrübeli bir ekip,Oyunu bilerek oynuyorlar..
Soma Termik, Çarşı bu takımlarda maçlarını bitirdiğinde durum sıralama netleşir..

C grubu kim ne derse desin inanılmaz güzel maçlara sahne oluyor. Grupta Çarşamba Yuta Maden İş maçından sonra netleşti.Maden iş kazanarak grupta olacak,zaten elense de yazık olurdu, mücadeleci ve diri bir takım, ilk maçlarda kadro seçimi ne kadar yanlış yapıldıysa da sonraları düzelttiler ilerleyen maçlarda daha iyi işler yapacaklardır..




Demir Eksport grubu lider bitirebilir ama oynadığı maçlarda rakip zor onun gibi güçlü olduğunda zorlanıyor. Kenar yönetimi çok hırslı, bazen takıma zarar veriyor, zor maçlarda gol sıkıntısı yaşıyorlar onlar kadar mücadele eden takım olunca özellikle karşılarında tam golcüsü olan bir takım değil.

Soma Kömürleri ve Soma Belediyede ayrıca iddaalı takımlar finallerdeki neler yapabilirler heyecanla bekliyoruz..

D grubu bizim İmbat şu anda lider,lider bitirecek büyük olasılık,bizim takım Nakliyeciler grubu en iyi şekilde bitirip finallere kalmak istiyoruz hatta şampiyonluk içinde varız..
Biz sistem takımı olduk nerede nasıl oynayacağımızı çok iyi biliyoruz.Rakibe göre de oynayabiliyoruz.Imbat maçı buna örnek,önce rakibi durdurduk iki ön libero yaparak rakibin oyununu kuran hucumu yönlendiren futbolcusunu ikili sıkıştırmayla oyun kurmasını önledik dikine çıkışlarını kapattık şut atmasına izin vermedik top kayıplarına sebep verdik,oyun disiplininden hiç kopmadık..Rakip ilerleyen dakikalarda istediklerini yapamayınca yorulmalar başladı,sahneyi biz aldık çok özellikli oyuncularımızla Alper Özgün ve Mustafa Yüksel (avusturya) iki pozisyon sonrasını görerek oynayan oyuncumuz ikinci yarı hamle oyuncusu olarak oyuna aldık öne de geçtik istediklerimizi yaptık sonuç berabere bitti..Finallerde Imbatla tekrar karşılaşmak isterim..
Doğan Gülşen



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN