Şampiyonda Kralda Bizden!

Şampiyonda Kralda Bizden!

TFF 3.Lig 3.Grupta 33.hafta sonunda Somaspor 3-0’lık Erbaaspor galibiyeti ile şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Lig’ler 1 Mayıs Cumartesi günü yapılacak 34. ve son hafta maçlarıyla 2020-2021 sezonu tamamlanacak. Şampiyonun, play-off’un ve düşenlerin belli olduğu gurupta gözler “Gol Kralı” adaylarının üzerinde olacak.

Ligde son haftaya girilirken 16 golle “Gol Krallığı” yarışmasında zirvede yer alan Somaspor’lu Nurettin Çağlar ile 15 golle en yakın takipçileri Isparta 32 Spor’lu Emir Kaan Gültekin ve Karşıyaka’lı Hakan Kuş, “Gol Kralı” unvanını alabilmek için son hafta maçlarında ter dökecekler.

Nurettin Çağlar,  son hafta deplasmanda Emir Kaan Gültekin’in takımı Isparta 32 Spor’a konuk olurken, Hakan Kuş’un takımı Karşıyaka Erbaaspor deplasmanında mücadele edecek.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN