Şampiyon Zaferspor Grup Maçlarını Farklı Galibiyet İle Tamamladı..

Şampiyon Zaferspor Grup Maçlarını Farklı Galibiyet İle Tamamladı..

TFF  Kadınlar 3.Lig 16.Grup lideri Soma Zaferspor bu gün oynanan son maçların ardından resmi olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Grubu  ikinci sırada tamamlayan Turgutlu Belediyespor, play-off’lara gidecek ikinci takım oldu.

ZAFERSPOR GRUP MAÇLARINI REKORLA KAPATTI

12 karşılaşmada 11 galibiyet alan kırmızı-siyahlılar attıkları 120 gole karşılık kalesinde yalnızca 7 gol görerek büyük bir başarıya imza attı.

ZAFERSPOR 14-0 ŞEHZADELER 8 EYLÜL

Kırmızı-siyahlılar, bugün ligin 14 ve son haftasında Şehzadeler 8 Eylülspor’u Atatürk Stadında konuk etti.

Ataürk Stadı’ndaki karşılaşma öncesinde Şehzadeler 8 Eylül’lü sporcular sahaya çıkan şampiyon Zaferspor’u alkışlayarak güzel bir jeste imza attılar.
Kemal Namlı, M.Ali Elver ve Tuba Kaya hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada oyunun hakimi olan Soma Zaferspor: Selis Demirci (7), Canan Şen (3), Gökçe Koyuncu (3) ve Berfin Demir’in golleriyle karşılaşmadan 14-0 galip ayrıldı.

Zaferspor, ligin 7.haftasında deplasmanda rakibini: Canan Şen(3), Ceren Şahin(2, Selis Demirci(2), Semanur Toprak ve Çağıl Ersun’un attığı gollerle 9-1 mağlup etmişti.(karşılaşmanın detayları için buraya tıklayınız!)

STATÜ

Statüyü bilmeyenler için; 16 grupta, toplamda 98 takımın mücadele edeceği ligde, sezon sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar play-off turuna çıkmaya hak kazanacak. Play-off’lar bölgesel olarak 1-4, 5-8, 9-12, 13-16. grupların eşleşmeleri çerçevesinde belirlenecek. Play-off’ların birinci turunda grup birincileri grup ikincileri ile eşleşecek. Aynı gruptan gelenler ilk turda karşılaşmayacak.

STAD:Soma/Atatürk
HAKEMLER: Kemal Namlı-M.Ali Elver-Tuba Kaya
ZAFERSPOR:Ayla-Aslıhan-Canan-İrem-Begüm-Seda-Berfin-Selenay-Sevgi-Selis-Çağıl
YEDEKLER:Merve,Semanur,Sinem,Gökçe,Kader,Şerife,Tuana
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

ŞEHZADE 8 EYLÜLSPOR:Büşra-Sevde-Beyzanur-Sultan-Nazan-Hilalnur-Kader-Nuriye-Nilsu-Sıla-Muradiye
YEDEKLER:Heval,Begüm,Alev,Seda
TEKNİK SORUMLU:İlyas Yakut
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Selis Demirci (7), Canan Şen (3), Gökçe Koyuncu (3), Berfin Demir (Zaferspor)

Zaferspor’un tüm maçları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN