Şampiyon Prestij İçin Sahaya Çıkacak

Şampiyon Prestij İçin Sahaya Çıkacak

TFF 3.Lig 3.Grupta geçen hafta Erbaaspor maçında elde ettiği 3-0’lık galibiyetle 2.lige yükselmeyi garantileyen Somaspor, sezonun son maçında deplasmanda Isparta 32 Spor takımıyla karşı karşıya gelecek.

1 Mayıs Cumartesi günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15:00’da başlayacak.

Somaspor’un şampiyonluğu Isparta 32 Spor’un ise Play-Off’ları garantilediği karşılaşma prestij niteliğini taşıyacak. Yarın saat 12:00’de kara yolu ile Isparta’ya hareket edecek Siyah-Beyazlı takımda Burhanettin Basatemür‘un daha çok az süre alan oyunculara yer vermesi bekleniyor.. İki takım arasında Soma’da oynanan maç 3-0 Somaspor’un üstünlüğü ile bitmişti.. O maçın video görüntülerine aşağıdan, fotograflara şuradan, detaylarına ise buradan bakabilirsiniz


Sezonun Son Çalışması

Lider bugün yaptığı son antrenmanla hem Isparta 32 Spor hem de sezonun son çalışmasını tamamlamış oldu.







 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN