Şampiyon Olmak İstemediler

Şampiyon Olmak İstemediler

68 Aksaray Belediyesporun Soma’lı Teknik Direktörü Oktay Çabuk görevini bıraktı.

İki maçta rakip filelere beş gol atıp 6 puan alarak ligi 4. sırada bitirmeyi başardıktan sonra Play-off da yılın flaş takımı Iğdır FK ile eşleşmişlerdi. Kimsenin beklemediği bir durum oldu ve Oktay hoca görevini bıraktığını açıkladı.

Oktay Hoca; ”Yürümeyi başaramayan bir yerde uçmayı gösterdik, ben şampiyon olmak istedim ama onlar için play off yeterli oldu. Başım dik ve gururlu bir şekilde ayrılıyorum. Bana inanan herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN