Sakatlık Onu Bir Müddet Futboldan Uzak Tutacak

Sakatlık Onu Bir Müddet Futboldan Uzak Tutacak

Futbola olan hayali Soma Zaferspor Bayan Futbol takımının kurulmasıyla gerçeğe dönüşen Aleyna Çayıroğlu..

Tam bir futbol aşığı.. Hırsı, azmi ve futbol sevgisi onu sahada bam başka bir kimliğe bürüyor. Futbolu, Zaferspor’la her geçen gün katma değer kazanan Aleyna, kadın futbolunda geleceğin yıldızları arasında gösteriliyordu.. Hayatında her şey çok güzel gidiyordu. Ama en son Bursa Soğanlıspor’a karşı oynadığı maçta hayatının belki de en acı anlarından birini yaşadı!

Sakatlık onu bir müddet Futboldan uzak tutacak!

Futbolcu için en kötü olay, onu çaresiz bırakan sakatlık. Sakatlıklar içerisinde de ayak kırılması.

 

Geçen hafta Zaferspor-Bursa Soğanlıspor maçının 28.dakikasında topa yatarak girmek isterken sağ ayak kaval kemiği kırıldı. Hem de öyle bir yerden değil. Parçalı bir kırıktı onunki. Hastaneye kaldırılan genç futbolcunun ayağı alçıya alındı.
Belki sakatlığından dolayı sahada aktif değildi. Ama yine de o çok sevdiği futbol özlemini ayağı alçıda olsa da Somaspor-Bodrumspor maçında tribünden izleyerek gideriyordu. Sabırla bekliyordu yeşil sahalara döneceği günleri. İnanıyoruz ki Aleyna iyileşip sahalara döndükten sonra yine adından sıkça bahsettirecek. Tekrar geçmiş olsun Aleyna ÇayıroğluSOMA-ZAFERSPOR BAYAN FUTBOL TAKIMI

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN