Sakaryaspor Somaspor Maç Önü

Sakaryaspor Somaspor Maç Önü

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 6.haftasında rakip Sakaryaspor. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Tatangalar, 5.hafta sonunda iki galibiyet, 3 beraberlik ve topladığı 9 puanla 10.sırada yer aldı.

2. Lig Kırmızı Grupta 6. haftaya 10 puanla sekizinci sırada giren Somaspor, grubun iddialı takımlarından Sakaryaspor ile Sakarya Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlılar,  3-0’lık Ergene Velimeşespor maçının ardından rakibi Sakaryaspor karşısında puan için mücadele verecek.Sakaryaspor_logoSakaryaspor, ligde aldığı iki galibiyeti de 2.hafta Sarıyer’i 2-0 dördüncü hafta Bodrumspor’u 1-0’lık skorlarla evinde oynadığı maçlarda aldı. Az gol atan ve az gol yiyen bir takım. Sivas Bld ve Çorum FK’dan sonra birer golle en az gol yiyen üçüncü takım olan Sakaryaspor taraftarının önünde Somaspor’u mağlup etme savaşı verecek. Zorlu maç 6 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda..

SAKARYASPOR SOMASPOR PUAN DURUMU

Kısaca İki Takım

Somaspor takım değeri 733.000 euro
Sakaryaspor takım değeri 3.700.000 euro

Somaspor 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberliği var
Sakaryaspor 5 maçtır kaybetmiyor

Somaspor 10 gol attı 6 gol yedi
Sakaryaspor 4 gol attı, 1 gol yedi

Somaspor’un oynadığı maçlar;

Somaspor 1-0 Niğde AnadoluFK
Adıyaman FK 0-2 Somaspor
Somaspor 3-3 Afjet Afyonspor
Diyarbekir Spor 3-1 Somaspor
Somaspor 3-0 Velimeşespor

Sakaryaspor’un oynadığı maçlar;

Bayburt Öİ Spor 1-1 Sakaryaspor (Gol Ozan Sol)
Sakaryaspor 2-0 Sarıyer ( Gol Ozan Sol, Çağlayan Menderes)
Çorum FK 0-0 Sakaryaspor
Sakaryaspor 1-0 Bodrumspor ( Gol Serkan Odabaşoğlu)
Van Spor FK 0-0 Sakaryaspor

Bir Çok Yetenekli Oyuncu Var

3.700.000 euro değerindeki Sakaryaspor’un oyuncu kadrosunda bir çok önemli isimler var. Bunlardan en önemlisi geçen sezon Bodrumspor forması altında attığı 30 golle Türkiye’deki profesyonel liglerin en golcü oyuncusu olan Ozan Sol.. Ozan, bu sezon takımının attığı 4 golden ikisine imza attı.

Kart Sınırında 2 Oyuncumuz Var!

Somaspor’da Oğuzhan Yıldırım‘dan sonra Ergene Velimeşespor maçında kart gören Ali Akkuş‘da sarı kart sınırına dayanan oyuncu oldu. Her iki oyuncumuzda Sakaryaspor karşılaşmasında sarı kart görmesi durumunda Turgutluspor ile Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabakada forma giyemeyecek.

Ramazan’ın Durumu Kritik!

Geçen hafta Ergene Velimeşespor maçında ayağına aldığı darbe ile sakatlanan sağ kenar oyuncumuz Ramazan Işık’ın durumu maç sabahı belli olacak.

Maçın Hakemi Enes Kanpara

Zorlu 90 dakikayı Kocaeli Bölgesi klasman hakemlerinden Enes Kanpara yönetecek. Kanpara’nın yardımcılıklarına Burak Celep ile Ramazan Ufuk Avdaş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Abdülbaki Ayyıldız olacak. Hakem triosunda bizlere aşina olan isim yok.

”Amacımız Her Zaman Olduğu Gibi En İyi Şekilde Yapmak.”

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, zorlu maç öncesi: ”Sakaryaspor ile yarın akşam zor ve önemli bir maça çıkacağız Grubumuzun iyi kadrosuna sahip iyi takımlarından biri Sakaryaspor. Amacımız her zaman olduğu gibi işimizi en iyi şekilde yapmak. Bunu yaptığımızda hak ettiğimiz skoru alacağımıza inanıyoruz. İnşallah da öyle olacak.”dedi.

SOMASPOR SAKARYASPOR YOLCUSU

Hareket Bugün

Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlılar, bugün (salı) saat 14:00’de karayolu ile Sakarya’ya hareket edecek.

İlk hedefimiz; galibiyetle girdiğimiz haftayı güzel oyun, güzel mücadele ve aynı güzellikte bitirmek olsun. SİYAH-BEYAZ DEVAM..

6.Hafta Maçları;

Sakaryaspor A.Ş.-Somaspor (6 Ekim Çarşamba Saat 19:00)
Afjet Afyonspor-İnegölspor
Sivas Belediye Spor-Sarıyer
Kahramanmaraşspor A.Ş-Çorum Fk
Ergene Velimeşe Spor-Ankaraspor
Serik Belediyespor-Bodrumspor A.Ş.
Turgutluspor-Silahtaroğlu Van Spor Fk
Diyarbekir Spor A.Ş.-Hekimoğlu Trabzon
Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.-Niğde Anadolu Fk
Etimesgut Belediyespor-Bayburt Özel İdare Spor

Bağlantılı Haberler;

Sakaryaspor Somaspor Maç Önü
Sakaryaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Sarı Kart Sınırında 2 Oyuncumuz Var

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN