Sakaryaspor Maçını Alper Akarsu Yönetecek

Sakaryaspor Maçını Alper Akarsu Yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) 25.hafta maçlarını yönetecek hakemleri atadı.

Somaspor-Sakaryaspor maçını Alper Akarsu yönetecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 13 Şubat Pazar günü saat 13:00’da Soma Atatürk Stadı’nda 49 puan ve averajla 1461 Trabzon’un üzerinde lider durumda bulunan Sakaryaspor ile, 41 puanla 5.sırada yer alan Somaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Ankara bölgesi klasman hakemlerinden Alper Akarsu yönetecek.

Akarsu’nun yardımcılıklarını Sedat Etik, Mehmet Özer ve dördüncü hakem Ramazan Haymana yapacak.



Zorlu maçın hakemi Alper Akarsu ilk defa maçımızda görev alacak.

Maçın yardımcı hakemleri Sedat Etik ve Mehmet Özer 13.hafta Çorumspor ile evimizde 1-1 berabere kaldığımız maçta yine bir ve ikinci yardımcı hakem olarak sahada yer aldılar. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ramazan Haymana ise 19 Ocak 2020 3.lig 19.hafta maçında deplasmanda Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a 2-1 mağlup olduğumuz maçın dördüncü hakemiydi. (detaylara şuradan bakabilirsiniz)

Not: Karşılaşmanın yardımcı hakemleri haberin görselinde yer alan Somaspor 1-1 Çorumspor maçının bitiminde yer almakta.

Bağlantılı Haberler;

Sakaryaspor Maçı Öncesi Olumsuz Gelişme
Basatemür: Oyunumuz Kötü Değildi
Sakaryaspor 3-0 Somaspor
Sakaryaspor Somaspor Maç Önü
Sakaryaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Sarı Kart Sınırında 2 Oyuncumuz Var

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN