Sadece Bir Maç Kazandık

Sadece Bir Maç Kazandık

Esenler Erokspor maçından 3 puanla ayrılan Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, ilk yarıda olduğu gibi ligin ikinci yarısına da güzel başlangıç yapmak bizim için çok önemliydi dedi.

Atatürk Stadı’nda konuk ettikleri Esenler Erokspor maçından 3 puanı 4 golle alan Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, maçı bloğumuza değerlendirdi. Zirvenin yakın ortaklarından Erokspor‘a karşı çok önemli bir galibiyet alarak en yakın rakipleriyle aradaki puan farkını dört’e çıkarttıklarını ifade eden Basatemür, şöyle devam etti:

“Ligin ikinci yarısına galibiyet ile başladığımız için mutluyuz.”

“Önemli bir takıma karşı önemli ve güzel sonuç almış olduk. Maçın hemen başında geriye düşmemize rağmen verdiğimiz reaksiyon ve bunu maçın tamamına yayma bizler için çok olumlu yönlerdi. Bu sezon bu önemdeki tüm maçları buna yakın oynamıştık. Ancak bu maç belki de en iyisiydi.” Dedi.


”Sadece bir maç kazandık.”

İkinci yarıda 17 hafta sürecek maç trafiğinden sadece birini kazandıklarının altını çizen Basatemür, ”Dört puanlık bir farkla lider olduk. Tabi ki mutluyuz fakat henüz elde ettiğimiz bir şey yok. Sadece bir maç kazandık. Ayaklarımız yerde ve aynı ciddiyetle devam etmek zorundayız. Bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Tek hedefimiz ve tek düşüncemiz, Perşembe günü oynayacağımız Gölcükspor maçı. Kaptanımız Nurettin Çağlar 4.sarı kartı görünce cezalı duruma düştü. Melih Şencan’ın ise cezası bitti. Belirlediğimiz hedef gidecek yolda alınan 3 puan için oyuncularımı bir kez daha kutluyorum.”İfadelerini kullandı.

Bunlarda İlginizi Çekebilir;

Sahada Öyle Bir Somaspor Vardı ki
Somaspor-Erokspor Maç Fotoları
Basatemür, Dinçel’in 12 Maçlık Serisine Son Verdi.
Somaspor, Esenler Erokspor Maçının Golleri (VİDEO)
Somaspor’dan Erokspor’a Futbol Karakteri: 4-2
Somaspor’da Erokspor Hazırlıkları Tamamlandı
Somaspor’da Covid-19 Test Sonuçları Belli Oldu
Muhammed ve Uğur Zorlu Maçtan Galip Çıkacağız
Somaspor Dev Maçın Hazırlıklarını Yağmura Rağmen Sürdürdü
Erokspor Maçını Malatya Bölgesi Hakemi Yönetecek
Dev Maçın Hazırlıkları Başladı
Erokspor 0-1 Somaspor
Erokspor Maç Önü
Erokspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Esenler Erokspor Maçının Hazırlıkları Başladı
Sezona Esenler Erokspor Maçıyla Başlıyoruz

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN