Ramazan Yılmaz, Performansıyla Göz Dolduruyor

Ramazan Yılmaz, Performansıyla Göz Dolduruyor

Ege Masterler Ligi’nde mücadele eden Soma Master’de forvet oyuncusu Ramazan Yılmaz sergilediği performans ile göz dolduruyor.

Berbat bir ilk yarı geçiren ve ligi alt sıralarda tamamlayan Soma Masterlere ikinci yarı transfer olan Ramazan Yılmaz attığı ve attırdığı gollerle adeta ilaç gibi geldi.

15 Gol, 7 asistle katkı sağladı

Takıma ikinci yarı katılmasına rağmen 15 kez gol sevinci yaşayan ve bunun yanında 7 asistle ön plana çıkan 50 yaşındaki başarılı futbolcu, Soma’da olduğu gibi Ege’de de alkışlanan isim oldu.

Takımını çeyrek finale taşıdı

Dün akşam Ege Masterler Ligi’nde play-off 1.turunda deplasmanda karşılaştıkları güçlü rakipleri Alaybey Masteri 3-2 mağlup ettikleri maçta iki muhteşem gole imza atan Ramazan, takımını çeyrek finale taşıyan isim oldu.

Ramazan Yılmaz: ”Kaliteli oyuncu grubuna sahibiz”

Soma Masterleri takım arkadaşlarıyla beraber bu sezon hedefine ulaştıracağını ifade eden başarılı oyuncu “Kupanın ilk zorlu ayağını dün akşam Alaybey Master karşısında 3-2’lik skorla geride bıraktık. Şimdi önümüzde Bodrum Masterler ile oynayacağımız çeyrek final maçımız var. O maçıda kazanıp, adımızı yarı finale yazdırmak istiyoruz. Bunu da yapacak kaliteli oyuncu grubuna sahibiz.’’diye konuştu.

HİDRO-GEN FUTBOL TAKIMI
Hidro-Gen

Ramazan Yılmaz’ı Hidro-Gen kaptı!

Bu sene çok formda olan Ramazan Yılmaz, Mayıs’ın ilk haftası başlayacak olan Kaymakamlık Futbol Turnuvasında gollerini ve asistlerini Hidro-Gen takımı için yapacak. Başarılı oyuncu yeni takımı ile ilgili olarak, ”Geçen sezon oynadıkları başarılı futbol ve taraftarlarıyla farkındalık yaratan Hidro-Gen forması giyeceğim. Yeni takımım ile başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum.”dedi.

Özetle;

Her teknik adamın aradığı futbolcu özelinde; takıma sahiplenmesi, forma için savaşması, benliğini ortaya koyması ve bir forvet oyuncusunda aranılan özellikleri taşıması bugün burada onu haber yapmamızı sağladı. Tebrik ediyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN