Ramazan Çapar, Tekzip Metni Gönderdi

Ramazan Çapar, Turgutalp Gençlikspor Kulübünden hakkında yapılan resmi açıklama ile ilgili habere tekzip metni gönderdi.

Ramazan Çapar hakkında çıkan bildiri ile ilgili;
“Önceki gün, Turgutalp Gençlik ve Spor kulübü sosyal medya hesabı ve haber sitelerinde yayımlanan yönetim kurulu adına Başkan Remzi Paşalı, imzalı bildiride Ramazan Çapar ile dostane bir şekilde ve karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık şeklindeki demeç gerçeği yansıtmamakla birlikte, kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir. Görüş ayrılığı vardır fakat belirtildiği gibi görüşme ve ayrılık yaşanmamıştır. Saygılarımla… Ramazan Çapar

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN