Ramazan Çapar Somaspor’da

Ramazan Çapar Somaspor’da

2023’ü Alt yapıda hamle yılı olarak gören Somaspor, Bahadır Özgen’in ardından Ramazan Çapar’ıda bünyesine kattı.

Deneyimli teknik adam Bahadır Özgen‘in futbol takımının başına gelişiyle yaşanan değişikliğin son ayağı amatör futbolun duayen ismi Ramazan Çapar oldu. Çalıştırdığı takımları bilgi-birikim ve donanımıyla sürekli yukarıları kovalayan bir takım haline getiren Ramazan Çapar, Bahadır Özgen’in ekibinden olan U14 takımının teknik sorumlusu olacak.

Tecrübeli teknik adam Somaspor’a transferiyle ilgili olarak; ”Öncelikle bana bu görevi layık gören Somaspor yönetimine, Somaspor altyapı koordinatörü sn. Bahadır Özgen hocaya, teşekkürler ederim. Bundan sonra tüm enerjimizi Somaspor için harcayacağız. Allah utandırmasın.”dedi

Ramazan Çapar Somaspor'da

Kısaca Ramazan Çapar

26 Ekim 1972 tarihinde Kınık-Kocaömer köyünde doğdu. Futbola 1990 yılında Kınıkspor’da başladı. Burada 2 yıl oynadıktan sonra yine amatör olarak Soma Linyitspor’a geçti.

1993-1994 futbol sezonunda Samsun’da oynanan play-off final maçında Erzincanspor’a son dakikalarda attığı golle Soma Linyitspor’u 2. Profesyonel lige yükselmesini sağladı. Böylelikle adı Somaspor tarihine kazınmış oldu.

14.06.1994 tarihinde Soma Linyitspor’da profesyonelliğe imza attı. 1994-1996 yılları arasında bu takımda top koşturduktan sonra sırasıyla;

1996-1997 futbol sezonunda Akhisar Bld.Spor,
1997-1998 futbol sezonunda Soma Linyitspor,
1998 yılında yarım sezon Sökespor,
1998-1999 yılları arası tekrar Soma Linyitspor’da futbol oynadıktan sonra amatörlüğe dönüş yaptı. Amatör olarak 1999- 2000 futbol sezonunda Tavşanlı Linyitspor ve Ankara TKİ Spor’da top koşturduktan ve Soma Sotesspor’da 1 sezon oynadıktan sonra 2001 yılında futbolu bıraktı.

Çapar, antrenör olarak; Somaspor, Sotesspor, Soma Zaferspor, Turgutalp Gençlikspor ve son olarak 301 Karaelmasspor takımlarını çalıştırdı. Çapar, evli ve iki çocuk babası.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN