Ramazan Çapar, ”Hücumda Şanslı Günümüzde Değildik”

Ramazan Çapar, ”Hücumda Şanslı Günümüzde Değildik”

Karaelmasspor Teknik Sorumlusu Ramazan Çapar, 0-0 sonuçlanan Manisa 1.Amatör Lig (I) Grubu 2.hafta Bakır GB maçının ardından bloğumuza karşılaşmayı değerlendirdi.

Ramazan Çapar, Bakır Gençlerbirliği Takımı ile oynanan karşılaşmada zor bir zeminde, güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek ” Takım olarak iyi mücadele ettik. Savunma bölgesinde oynayan oyuncularımız görevlerini kusursuz yerine getirdiler. Orta alanda pas organizasyonlarında zaman zaman hatalar yapsak ta bu bölgede oynayan oyuncularım çok koştular, çok mücadele etmelerine rağmen hücum bölgesine çok fazla katkı veremedik.” dedi.



RAMAZAN ÇAPAR KARAELMASSPOR TEKNİK SORUMLUSU

Grubun iddialı takımlarından Bakır Gençlerbirliği karşısında maça kazanmak için çıktıklarını belirten Çapar,

“Rakibin oyun anlayışını az çok kestirebiliyorduk. İsmail hoca önderliğindeki rakibimizin takım oyunu oynayan kaliteli ayaklardan kurulu olması işimizi zorlaştırdı.” diye konuştu.

Ön tarafta gerekli çoğunluğu sağlanamamasına dikkat çeken Çapar,

‘’İleride gerekli çoğunluğu sağlayamadık. Tabi bunda rakibimizin o bölgede oynayan oyuncuların gücü ve etkili oyunu da ön plana çıktı. Buna rağmen yakaladığımız pozisyonlar vardı. Kaçan penaltımız vardı. Hücumda şanslı günümüzde değildik. Sonuç itibari ile iyi bir rakibe karşı, iyi mücadele ve iyi oyun ile ilk maçımızda altın değerinde 1 puanı hanemize yazdırdık. Yeni bir takımız, çok fazla beraber antrenman yapma şansımız olmadı bu maça kadar 6 antrenman 3 hazırlık maçı anca yapabildik. Her geçen hafta daha iyi seviyelere geleceğimizi ümit ediyorum.” dedi.

Bakır GB’nin çok iyi bir takım olduğunun altını bir kez daha çizen Çapar,

‘’Bakır GB takımı da ligin iyi takımlarından biri. Oyunun her bölgesinde iyi organize oluyorlar. Kaliteli ayaklar var. Ligin favori takımlarından. Onlara da bundan sonraki maçlarda başarılar dileriz.’’dedi.

Soğuk ve yağmurlu havada kendilerini desteklemeye gelen sporseverleri unutmayan tecrübeli teknik adam,

‘’Son olarak da, soğuk ve yağışlı hava olmasına rağmen bizi izlemeye gelen, destek veren kalabalık bir seyirci topluluğu vardı onlara da teşekkür ederiz.’’şeklinde konuştu.

NOT: Karşılaşmada yayınlanmayan fotolara haberin en alt kısmından bakabilirsiniz.

Bağlantılı Haberler

Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?
Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu
A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN