Ramazan Çapar, Bu Sonuç Bize Yaramadı

Ramazan Çapar, Bu Sonuç Bize Yaramadı

Deplasmanda 1.dakikada öne geçtiği Bakır GB karşısında 80.dakika yediği golle önemli bir avantajı kaybeden Karaelmasspor‘da teknik sorumlu Ramazan Çapar, ”Mutlak 3 puan hesabı ile çıktığımız maçtan 1 puanla ayrıldık. Bu sonuç bize yaramadı”dedi.

Zorlu deplasmanda öne geçmelerine rağmen son on dakikada yedikleri golle hayati önem taşıyan iki puandan olan Soma 301 Karaelmasspor’da teknik sorumlu Ramazan Çapar maç sonu bloğumuza açıklamalarda bulundu.

Çapar yaptığı açıklamada:

”Mutlak 3 puan hesabı ile çıktığımız maçtan 1 puanla ayrıldık. Bu sonuç bize yaramadı rakibimizi yakalamamız için bu maçtan galip ayrılmamız gerekiyordu. Maçın başında da öne geçtik akabinde takımımızın en etkili ve skorer oyuncumuzun oyundan atılması oyun stratejimizi etkiledi. Buna rağmen ikinci yarıda skoru arttırabileceğimiz fırsatları yakalasak da son vuruşlarda etkili olamamamız bunda etkili oldu.”dedi.

Daha beş maç var!

”Yakaladığımız bariz pozisyonlarda Atamadık ve yedik. Maçlar devam ediyor daha önümüzde 5 maç var evet şansımız azaldı biz aynı kararlılıkla devam edeceğiz ve ligi üst sıralarda bitirmeye çalışacağız. Ben burada önce kendi takımımı tebrik ediyorum. Mütevazi yapımızla sezon başından beri amatör bir ruhla, özveriyle mücadele ederek gönüllerde yer edindiler. Oyuncularım iyi şeylere layıklar.”

Bakır GB, ligi iyi forse etti

Bakır GB takımı ise şu ana kadar ligi iyi forse ettiler ve yenilgisiz liderler. Bu maçta da kendilerine gerekli olan puanı elde ederek aradaki puan farkını koruyarak avantajlı duruma geldiler. Oyuncuları ve teknik heyeti kutluyoruz. Bundan sonraki maçlarda başarılar dileriz.”diye konuştu.

Bağlantılı Haberler

Bakır-Karaelmas Maçı Beraberlik Normal Sonuç
Bakır GB-Karaelmasspor Maç Fotoları
Bakır GB 1-1 Karelmasspor
Bakır GB’de Nefesler Tutuldu
301 Soma Karaelmas’ta Kritik Hafta
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN