Rakipsiz…

Rakipsiz…

Görülen o ki takım geçen ekonomik sıkıntılı durumu fazla kafaya takmamış bu gün sahada Oğuzhan’ın kırmızı kartının haricinde olumsuz bir durum görünmedi, olması gereken de buydu zaten..

Doğan Gülşen Yazdı

Bu durumu hasarsız atlatmak ta emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Takımın bu pozitif havasını negatife dönmemesini sağladıkları için…

Maçın başından beri Çarşambaspor takımının çok önünde rahat bir oyun oynayan bir Somaspor vardı, özellikle Uğurcan bugün günündeydi. Kendisi ön tarafta takımın etkili hücum gücüydü. İyi oyununu golle de süslemesini bildi.

Çarşambaspor cılız ataklar yapsa da Somaspor takımı defans olarak zaten her zaman güven veren bu ligin en güçlü defansı durumunda. Zaten böyle olması ligin başından beri yenilmeyerek gelinmesinin nedenlerinden biri.. Melih- Onur tandemi inanılmaz uyumlu bir ikili görünümünde şu anda..

Maçın ikinci yarısı da isteğimiz şekilde Somaspor kontrolünde giden bir maç oldu. Çarşambaspor ne kadar gelmek istese de Somaspor izin verdiği kadar dı.. Geriye sadece skor arttırmak kalıyordu oda zaten oyunun ilerleyen dakikalarında olacak görüntüsü veriyordu…



Daha erken belki ama Somaspor bu grupta rakipsiz gibi duruyor..
Lig uzun olsa da rakiplerin oynadığı maçlara bakarak ta olsa her şeyi yerleştirip düşündüğümüzde öyle bir durum gözüküyor saha dışı etkenlerden ne kadar uzak durursa tamamen sahaya odaklanılırsa bu ligin ilk yarıda daha çok önde tamamlayacak gibi bir izlenip ediniyoruz..

Yönetim de bütün koşulları zorlayarak çalışmalarını sürdürüp en azamı sıkıntılı durumu ötelemek için yaptıklarını basın sosyal medya da görüyoruz. Çabalarının sonucu inşallah güzel günler sezon sonu karşılığını bulur..

Şampiyonluk için belki erken olabilir ama nasıl başlarsa öyle de gider durum görüntüsü oluştu şu anda takımda bunun yapılan transferlerin iyi oluşu kadro derinliğinin maçlarda sahaya yansıması da diyebiliriz

İçeride zaten kazanan Somaspor dışarda da kazanıyor yada puan alıyor bu şampiyon takım özelliğidir şampiyonluk için sadece içerde kazanmak yetmez bütün maçları aynı ciddiyette oynadığın zaman karakterini koyduğun mücadeleci yönünü bütün sezona yayılınca şampiyon olursun bu görüntü oluştu artık..

Gücünü hissettirdiğin zaman kabullenilirsin, bilinirsin, takip edilirsin korkulan bir rakip olursun.. Somaspor bu durumu oluşturmak üzere. Seyircisiz durumda böyle güçlü ya seyirci taraftar olsa o zaman şimdiki performansı ikiye katlar şampiyonluk için daha güçlü olursun daha motive olursun.

Ama ne yazık ki Coronalı günler sıkıntılı maçların seyircisiz olmasına vesile oluyor yine de ne kadar olsa Somaspor bu durumdan etkilenmeden yoluna devam ediyor ..

3.0 lık galibiyet gösterdi ki takım bütünlüğünde defans, orta saha ve forvetin etkili oluşu takım oyununda sahada kalıcı güç oluşturuyor artık bu güçlü durumun üzerine koyarak yola devam eden Somaspor sezonu mutlu sonla bitirmek için daha çok çalışmakla ulaşmak kalıyor.. Sağlıklı günlere..

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 3-0 Çarşambaspor
Somaspor’da Hedef 3 Puan
Çarşambaspor Maçımıza Kütahyalı Hakem
Çarşambaspor Maçının Hazırlıkları Başladı



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN