Rakip Oldular..

Rakip Oldular..

Tek forma için mücadele ediyorlardı şimdi 4 ayrı takımda bir birlerine rakip oldular..

2013-14 sezonunda Manisa şampiyonu olan, 2014-2015 sezonunda ise Bal Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve yukarıdaki kadroda bulunan Sotespor’un 11 oyuncusu, Mart ayında başlayacak Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında bir birlerine rakip oldular..

1 Yasin Tunç (Ticaret Odası)
2 Kaan Karpuz (Demir Export)
3 Ahmet Cura (İmbat AŞ)
4 Emre Ocak (İmbat AŞ)
5 Ercan Küçükdemir (İmbat AŞ)
6 Bülent Aktuğ (Yuta Çalışkan)
7 Oğulcan Nilderya (Yuta Çalışkan)
8 Raşit Çakır (Demir Export)
9 Mustafa Gaci (Demir Export)
10 Kubilay Karpuz (Demir Export)
11 Murat Aksoy (İmbat AŞ)



Bazı kesimlerin turnuvayı benimsemediklerini biliyoruz.. Ama unutmasınlar ki, bu turnuva sayesinde yukarıdaki resimde yer alan Yasin Tunç, Oğulcan Nilderya ve Bülent Aktuğ hariç tüm oyuncular iş sahibi oldu..İş sahibi olamayan bazı kardeşlerimizde azda olsa transfer ücretleri alarak ek gelir elde ettiler.. Yani turnuvayı benimsemeyen ve sallayan kesim; resmi olarak oynadıkları futboldan para kazanamayan bu kardeşlerimiz turnuva sayesinde hayatlarını idame ettiriyorlar.. Sallamayalım:))


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN