Pomaklar, İyi Hava Yakaladı

Pomaklar, İyi Hava Yakaladı

Ligin ilk iki haftasına fırtına gibi başlangıç yapıp gol yemeden galip ayrılan Pomaklar, iyi hava yakaladı.

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubu 4.haftasında Pazar günü sahasında Selçiklispor’la karşılaşacak olan Turgutalpspor, hazırlıklarını akşam saatlerinde TFF Tesislerinde sürdürdü.

Ligde bir maçı eksik, deplasmanda oynadığı iki maçta iki galibiyetle 6 puanla ayrılan ve iyi bir hava yakalayan yeşil beyazlılar, Selçiklispor maçından da 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Ersin Armağan: ”Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz”


Selçiklispor maçı öncesi bloğumuza açıklamalarda bulunan Turgutalpspor Kulüp başkanı Ersin Armağan, sezonun ilk iki maçında hem mücadele hem de skor anlamında iyi işler yaptıklarını belirterek, “Kendi saha ve seyircimiz önünde Selçiklispor maçından da 3 puanla ayrılarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz.”dedi.

Selçiklispor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Armağan, “Oynadıkları üç maçta iki galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunan rakibimiz Selçiklispor, ligin güçlü takımlarından biri. Zor bir maç olacağını biliyor ve buna göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda sakat oyuncu bulunmazken, geçen maçta kırmızı kart gören Oğuzhan Karslı haricinde eksiğimiz yok. Camia olarak hedefimiz ilk iki maçta olduğu gibi çıkışımızı sürdürmek ve bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılmak”diye konuştu.

Yasin Tunç: ”Bir bütün halinde rehavete kapılmamaya önem veriyoruz”

Yeşil-beyazlı takımın başarılı teknik adamı Yasin Tunç ise, ligde şuana kadar her şeyin kendileri adına iyi gittiğini ve ekibinden memnun olduğunu söyledi.

Tunç, “Şu ana kadar isteğimiz doğrultuda gidiyoruz. Takım iyi bir durumda. Sergilediğimiz başarılı futbol ve aldığımız puanlar bunu gösteriyor. Sezon başı koyduğumuz hedefimize; inanmaya ve çalışmaya devam ediyoruz. Her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Bir bütün halinde rehavete kapılmamaya çok önem veriyorum. Bu hafta sonu ilk defa seyircimiz önüne Selçiklispor maçı ile çıkacağız. İlk iki maçta olduğu gibi aynı ciddiyette, rehavete girmeden çalışmaya o şekilde devam edeceğiz.”dedi.

Karşılaşma Linyit Stadında

Turgutalpspor-Selçiklispor arasında oynanacak zorlu karşılaşmaya Linyit Stadı ev sahipliği yapacak. 22 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 15:30

4.Hafta maçları

Sazobaspor-Medar
Turgutalpspor-Selçikli
Akhisargücü-Gölmarmara
Akhisargücü –Karabulutspor
Süleymanlı Bld-Akhisar 1922
Karabulutspor GB Bay

Bağlantılı haberler

Turgutalp Spor Son Düdükte Kaybetti!
Pomaklar, Hem 3 Puan Hemde Liderliği Aldı
Selçiklispor 0-5 Turgutalp Gençlikspor
Selçiklispor 1-2 Turgutalp Gençlikspor

Bizi, somadaspor Facebook, cekobax Youtube ve cevsam Instagram sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN