Pomaklar, Gölmarmara’yı 2-0 Mağlup Etti

Pomaklar, Gölmarmara’yı 2-0 Mağlup Etti

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu 7.Hafta maçında Turgutalp Spor kendi saha ve seyircisi önünde Gölmarmara Spor’u 2-0 mağlup etti.

Yeşil-beyazlı ekip, Linyit Stadı’nda oynanan Abdullah Türkan-Alper Kara ve Altay Akkaynak hakem triosunun yönettiği karşılaşmaya; Suat-Muhammed-Alperen-Emre-Hüseyincan-Arslan-Emirhan-Oğuzhan-Mustafa-Enes ve Samet on biri ile çıktı.

TURGUTALP SPOR

Emirhan Gündüz, Alpcan, Emrecan, Hakan, Ali, M.Duran, Boran ve Hayati yedek kulübesinde Niyazi Çoban’dan forma bekleyen oyuncular oldu.

Goller Alper ve Emrecan’dan geldi.

Yeşil-beyazlılar 5 cezalı, 3’te sakat toplam 8 oyuncusundan yoksun çıktığı maçta Gölmarmara Spor’u ikinci yarının başlarında bulduğu gollerle  2-0 mağlup etti. Oyunun genelinde rakibine karşı büyük üstünlük kuranTurgutalp Spor, üç puana oyuna ikinci yarının başında dahil olan Alper Yağcı 47.dakikada ve 53.dakikada Emrecan Alkan’ın yukarıdaki fotoda attığı gollerle gitti. Yeşil-beyazlılar, 41.dakikada Samet Pamukçu ile aşağıdaki videoda olduğu gibi birde penaltı atışından yararlanamadı.

TURGUTALP SPOR LİDER

Gölmarmara Spor galibiyeti ile 16 puana yükselen Turgutalp Spor, 7.haftayı 16 puanla lider tamamladı.  Yeşil-beyazlılar, 8.hafta maçını Süleymanlı Belediye Spor ile deplasmanda oynayacak.



GÖLMARMARA SPOR

Altı puanla 7.sırada kalan Mutlu Kertiş’in talebeleri Gölmarmara Spor ise, Sazoba sahasında Medar Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

HAKLI SEVİNÇ
Haklı Sevinç!

Cezalı ve sakat oyuncu gibi olumsuzluklara rağmen sahada Pomak inadıyla mücadele eden, oyun karakterlerini ortaya koyan yeşil-beyazlılar, Abdullah Türkan’ın 90 dakikanın bitiş düdüğünün ardından haklı sevinçlerini objektiflere poz vererek kutladılar.. Tebrik ediyoruz..



ŞEVKET ELMAS

Şevket Elmas: “Oyuncularımızla gurur duyuyorum’’

Turgutalp Spor 2.başkanı Şevket Elmas, eksik oyuncuların çokluğuna rağmen Gölmarmara Spor’a karşı alınan 2-0’lık galibiyeti, “Oyuncularımızla gurur duyuyorum. Sahada eksik olan arkadaşlarının yokluğunu aratmayan, yürekten, sabırlı ve coşkulu oynadılar ve karşılığını aldılar” diye değerlendirdi.

YÖNETİCİ HALİL BAYKENT

Halil Baykent: ‘’Eksik oyuncularımızın arkasına sığınmadan her şeyi doğru yaptık.’’

Kulüp yöneticisi Halil Baykent, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Kendi sahamızda oynadığımız maçları kazanmak zorundayız. Maç kağıt üzerinde çok kritik ve kırılma noktası olan bir maçı 3 puanla geride bıraktık. Lig içinde böyle 1-2 kırılma maçı yaşadık. Kayıpsız geçmemiz çok önemliydi. Hafta içinde yakalamış olduğumuz o ruh halini ve o enerjiyi ligin geri kalan maçlarına yansıtmak istiyoruz. Gol yemeden galip geldiğimiz için çok mutluyuz.”



2 Farklı kazanmak da güzel oldu. Birçok fırsatı gole çevirdik. Daha çok gol atabilirdik. Pozitif şeyler çıkarabileceğimiz bir maçtı.Şampiyonluk yolunda cezalı oyuncularımızın çok olduğu bu maçta diğer oyuncularımız da iyi performans göstererek ne kadar istekli olduğunu gösterdi. Oyuncularımızın hepsine güveniyoruz. Bu 3 puanı bizi her maçta yalnız bırakmayıp her koşulda tribünleri dolduran cefakar taraftarımıza armağan ediyoruz. Bu yolun sonu şampiyonluk.” dedi.

 

NOT:Karşılaşmaya ait 223 adet fotoyu görmek için buraya tıklayınız!

Abdullah Türkan-Alper Kara-Abdullah Kayıkçı

TURGUTALP SPOR 2-0 GÖLMARMARA SPOR

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER: Abdullah Türkan-Alper Kara-Altay Akkaynak
TURGUTALP SPOR:Suat-Muhammed-Alperen-Emre-Hüseyincan-Arslan-Emirhan-Oğuzhan-Mustafa-Enes-Samet
YEDEKLER:Ahmet, Emirhan Gündüz, Alpcan, Emrecan, Hakan, Ali, M.Duran, Boran, Hayati
TEKNİK SORUMLU:Niyazi Çoban

GÖLMARMARA SPOR:Hayati-Davut-Emrah-Refik-Erkin-Furkan-Eksan-Barış-Orhan-Osmancan
YEDEKLER:Yusuf, Yasin, Mustafa, Sertaç
TEKNİK SORUMLU:Mutlu Kertiş
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.47 Alper Yağcı, dk.53Emrecan Alkan (Turgutalp Spor)

7. Hafta Toplu Sonuçlar

Sazobaspor 0-0 Hamidiye Doğan
Turgutalpspor 2-0 Gölmarmaraspor
Karabulutspor 1-1 Süleymanlı Bld.

Pazar
Medar GB-Karaelmasspor
Akhisargücü-Selçiklispor

7. Hafta Puan DurumuMANİSA 1 AMATÖR PUAN DURUMU

8. Hafta Maçları

Sazobaspor-Akhisargücü
Gölmarmaraspor-Medar GB
Karaelmasspor-Selçiklispor
Süleymanlı Bld-Turgutalpspor
Hamidiye Doğan-Karabulutspor

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN