Play-Off 1.Tur: Alaybey Master-Soma Master

Play-Off 1.Tur: Alaybey Master-Soma Master

Ege Masterler Ligi’nde play-off 1.turunun ilk maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak. Soma Masterler, İzmir deplasmanın da Alaybey Masterin konuğu olacak.

Play-off grubuna B-grubu üçüncüsü olarak gelen Soma Master, play-off 1.tur maçında Pazar günü A-grubu ikincisi Alaybey Master takımı ile deplasmanda karşılaşacak. 24 Mart Pazar günü Karşıyaka Efsaneler Sahasında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20.30

Tek maç eleme usülü

Karşılaşmalar tek devreli eleme usülü ile oynanacak. Soma Master play-off turunda rakibini elemesi halinde Bodrum Master-Gaziemir Master galibiyle 6-7 Nisan tarihleri arasında çeyrek finalde karşı karşıya gelecek..

Alaybey 2. Soma 3. oldu.

Mavi-siyahlı ekip Soma Master, normal sezonda yer aldığı B-Grubunu 12 galibiyet 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 39 puanla üçüncü sırada tamamladı. Rakibi Alaybey Master ise yer aldığı A-Grubunda 14 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlikle 45 puanla ikinci sırada tamamladı.

Linyit Masteri iki maçtada mağlup etti

Normal sezonda Soma Linyit Master ile A-grubunda mücadele eden Alaybey Master, Linyit Mastere İzmir’de 7-3 Soma’da ise 6-2’lik skorlarla üstünlük sağlamıştı.

Agamemnon Master-Seferihisar Master maçı 23 Mart Cumartesi diğer maçlar ise 24 Mart Pazar günü oynanacak. İşte Ege Masterler Play-Off 1.Tur karşılaşmalarının programı şöyle:

Agamemnon-Seferihisar
22:00 Balçova Spor Kompleksi

Manisa 1965 – Çandarlı Kale
17:30 Yunus Emre Belediyesi Muradiye Sahası

Bandırma Gb – Ege Ün Sağlık Gücü
15:00 600 Evler Korozman Sentetik Sahası

Alaybey – Soma
20:30 Karşıyaka Efsaneler Sahası

Bodrum Bld – Gaziemir
18:00 Yalıkavak Şehir Stadı

Kaf Kaf – Mesev
22:30 Karşıyaka Efsaneler Sahası

9 Eylül – Menderes Bld
20:45 Bornova Yusuf Tırpancı Sahası

Ayvalık – Donanmacı
24.03.2024 17:00 Burhaniye Suni Çim Sahası

Futbol sadece futbol değildir!

Futbola gönül vermiş emektar futbolcuların özellikle play-off karşılaşmalarında; futbolun sadece futbol olmadığını, dostluk ve kardeşlik anlayışı ile maçlarını oynamalarını bekliyoruz. Hak edenin kazanacağı, fair-play tadında geçecek zorlu müsabakalarda takımlara başarılar diliyoruz.

Bunlarda ilginizi çekebilir

Alaybey Master 2-2 Soma Master
Soma Master 2-0 Alaybey Master

Halim Kaynak

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN