Pazartesi Maçları Nefesleri Kesti!

Pazartesi Maçları Nefesleri Kesti!

Futbol turnuvasında ikinci hafta heyecanı Teiaş Eğitim Tesislerinde Yuta Çalışkan Lojistik-Maden-İş ve Ticaret Odası ( 1 ) Ticaret Odası ( 2 ) takımlarının karşılaşmalarıyla başladı..

A ve C-grubunu ilgilendiren karşılaşmalarda Yuta Çalışkan Lojistik, Maden-İş’i 5-2 mağlup ederken, Ticaret Odası (2), Ticaret Odası (1) maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

YUTA ÇALIŞKAN LOJİSTİK 5-2 MADEN-İŞ
İkinci haftanın ilk turnuvanın 13.maçı, A-grubunda oynandı. İlk maçlarından galibiyetle ayrılan Yuta Çalışkan Lojistik ile Maden-İş karşılaşmasında Yuta Çalışkan Lojistik 2-0 geriye düştüğü maçı 5-2 kazanmasını bildi.

İlk yarıyı 2-0 geride tamamlayan yeşil-beyazlı ekip Yuta Çalışkan, ikinci yarıda  kral Şükrü Zenger (2), İsmail Şarlayan, Oğulcan Nilderya ve Salih Marangoz’un golleriyle karşılaşmadan 5-2 galip ayrıldı.

Yuta Çalışkan, turnuvadaki ilk maçında Müftülük takımını İsmail Şarlayan (4), Şükrü Zenger (4) ve Mustafa Şarlayan’ın golleriyle 9-2 mağlup etmişti. (buradan bakabilirsiniz) Maden-İş galibiyeti ile puanını altıya çıkaran Yuta Çalışkan, 3.maçını 15.03.2019 Cuma günü  Hak-İş ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak.

Maden-İş, Yuta Çalışkan karşısında; Mustafa Atala’nın haftanın en güzel gollerine aday olacak mükemmel golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Mavi-beyazlılar, ikinci yarının hemen başında  Hayrettin Kaymak’ın uzak mesafeden attığı golle 2-0 öne geçti. İşte ne olduysa bu ikinci golden sonra oldu. Şükrü Zenger ile açılan Yuta Çalışkan gol perdesi, Oğulcan Nilderya’nın golüyle kapandı ve öne geçtikleri karşılaşmadan 5-2 mağlup ayrıldılar..

Maden-İş ilk maçında Hak-İş takımını Mustafa Atala (2), Hayrettin Kaymak, Metin Açıkgöz, Soner Kırtay ve Volkan Akça’nın golleriyle durumu 6-1 mağlup etmişti (buradan bakabilirsiniz) Maden-İş guruptaki 3.maçını 19.03.2019 Salı günü  Demirexport  ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak.

STAD:Teiaş
HAKEM:M.Ali Elver
YUTA ÇALIŞKAN:Murat-Selim-Mustafa-Barış-Oğulcan-Kenan-Salih-Gürkan-Şükrü
YEDEKLER:Ersoy, Ozan, Feryat, Gürhan, Savaş, Bayram, Uğur, İsmail
ANTRENÖR:Savaş Aktepe

MADEN-İŞ:Mehmet-Cengiz-Volkan-Hayrettin-Metin-Onur-Sebahattin-Mustafa-Soner
YEDEKLER:Adem, Taha, Ahmet, Erhan, Veysel
ANTRENÖR:Korkmaz Sayın
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Şükrü Zenger (2), İsmail Şarlayan, Oğulcan Nilderya, Salih Marangoz  (Yuta Çalışkan), Mustafa Atala, Hayrettin Kaymak (Maden-İş)




TİCARET ODASI (1) 1-1 TİCARET ODASI (2)

Günün ikinci maçı C-grubunda yer alan iki Ticaret Odası takımı bir ve iki arasında oynandı. İlk maçında Eli (1) ile 1-1 berabere kalan Ticaret Odası (2), ilk maçına çıkan Ticaret Odası (1) ile 1-1’lerini üzmediler..(yazı sanki muhasebe yazısı gibi oldu rakamlar:))

Grupta ilk maçına çıkan Mahallenin Delisinin öğrencileri Ticaret Odası (1), ilk yarısı golsüz kapanan karşılaşmanın ikinci yarısında, Osman Şengül’ün kendi yarı alanından attığı golle 1-0 öne geçti. Maç bu skorla bitecek ve 3 puan alacağız diye  beklenirken Metin Davşan’ın golü, beklentilerine cevap vermedi:1-1

Ticaret Odası (1) ikinci maçını 14.03.2019 Perşembe günü  Nitromak ile Teiaş Eğitim Tesislerinde yapacak.

Ticaret Odası (2), geçen haftanın ”enleri”ne girmeyi başaran kaleci Bilal’in, Osman Şengül’ün kendi yarı alanından attığı golde güneşin azizliğine uğramasıyla 1-0 geriye düştü. Oyunun uzatma bölümlerinde maçın hakemi Y.Emre Çiftçi düdüğünü maçı bitirmek için ağzına götürdüğünde, sahneye Metin Davşan çıktı. Metin hafif sol çaprazdan müthiş vuruşla takımının  beraberlik golünü kaydetti..  Ticaret Odası (2) ilk maçında ELİ (1) ile 1-1 berabere kalmıştı. (buradan bakabilirsiniz) Mavi-beyazlılar, 3.maçını 18.03.2019 Pazartesi Manisa Büyükşehir ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak..

NOT:Karşılaşmaya ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI

12.03.2019 Salı 16:00 Eli ( 1 )-Manisa Büyükşehir Teiaş
12.03.2019 Salı 17:30 Devlet Hastanesi-Meslek Gücü Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN