Pazarspor’da Yüzler Gülüyor

Pazarspor’da Yüzler Gülüyor

2.lig ekibi Pazar sporda Teknik direktör Cafer Aydın’ın Yardımcısı olan Soma’lı Antrenör Oktay Çabuk göreve geldikleri 5 maçta üç galibiyet bir beraberlik bir yenilgi aldı.

www.somadaspor.com

Ligin en genç Takımı olan Pazar spor da bu hafta Bodrum deplasmanından alınan üç puan ile moraller iyice yükseldi. Oynadıkları maçlarda koşan mücadele eden ve pes etmeyen bir görüntü çizen Pazar Spor her geçen gün dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Önümüzdeki hafta Kırşehir spor ile zorlu bir maça çıkacak olan Pazar Spor da hedef iyi mücadele ve üç puan.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN